Kim Kardashian ve Kanye West çifti resmen boşandı

featured
service

Birkaç ay önce adını ‘Ye’ olarak değiştiren ve artık öyle anılmak istediğini açıklayan Kanye West ile Kim Kardashian, sekiz yıl önce ihtişamlı bir törenle nikah masasına oturmuştu.

Geçtiğimiz yıl şubat ayında yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklayan ikilinin boşanma davası sonuçlandı. Kardashian’ın mahkemede hakimden resmi olarak bekar ilan edilmesi talebinde bulunacağı haberleri yer basında yer alırken, beklenen oldu.

blank

KARDASHIAN RESMEN BEKAR İLAN EDİLDİ

Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian’ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul etti. Mahkeme, West’in itirazını dikkate almadı. Yani North, Saint, Chicago ve Psalm adında dört çocuğu olan çift, sonunda resmi olarak boşandı. Çiftin dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu henüz netleşmedi.

Duruşmaya görüntülü olarak katılan Kardashian’a, “Sorunlar, anlaşmazlıklar ve farklılıklar evliliğinizin bozulmasına neden oldu mu?” gibi sorular sorulurken, Kardashian’ın yanıtı “Evet” oldu.

WEST’İN TALEBİ REDDEDİLDİ

Mahkeme, West’in, eski eşinin bekar ilan edilme talebine itirazını, dava süresince devam eden tutarsız davranışları, çıkardığı zorluklar ve dördüncü kez avukat değiştirmesi üzerine reddetti.

Duruşmaya görüntülü olarak dahi katılmayan ünlü rap yıldızı, davadan 24 saat önce avukatını değiştirerek yeni bir avukat tutmuştu.

Kardashian’ın avukatı ise hakime, West’in bu hamlesinin bir geciktirme taktiği olduğu ve onun stratejik ilerlediğini söyledi.

blank

ORTAK VELAYET KONUSUNDA HEMFİKİRLER

Evlilik sözleşmesine bağlı kalan ikiliden West, geçtiğimiz yıl nisan ayında mahkemeye başvuru yapmıştı ve dört çocuklarının ortak velayetini talep etmişti. Çift, ortak velayet konusunda hemfikirdi.

blank

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE KAMYON DOLUSU GÜL

Öte yandan o sırada Julia Fox ile aşk yaşayan ünlü rapçi, ’14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kardashian’a bir kamyonet dolusu kırmızı gül göndermişti. Daha önce, “Tanrı, Kim ile yeniden bir araya gelmemi istiyor.” diyerek, ailesini geri istediğini ifade eden Kanye West, 14 Şubat hediyesini de Instagram’dan yayınlamıştı.

Ünlü isim, üzerinde, “Benim görüşüm gayet açık ve berrak…” yazılı olan siyah bir kamyonetin kasasındaki yüzlerce gülün fotoğrafını sosyal medyadan paylaşmıştı.

West, gönderisinde, “Bizim ilişimiz kamuya mal oldu çünkü biz tanınan insanlarız. Bazı insanlar benim çılgın olduğumu düşünebilir ama aşık olmak, çılgın olmak demektir ve ben ailem için çılgına dönmüş durumdayım.” ifadelerine yer vermişti.

blank

Kim Kardashian ve Kanye West çifti resmen boşandı