Meme proteziyle memeleri dikleştirmek mümkün

featured
service

Prof. Dr. Nazım Durak meme estetik operasyonlarıyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi. Yaz yaklaşırken ve insanlar Covid-19’dan kurtulmanın mutluluğuna ulaşmak için küçük memelerini büyütme çabası göstermektedir. Bikini giyerken on defa kabine girip çıkmak yerine bir defalık provayla yeni güzel memelerine kavuşurlar.

Bu gün Dünyada yedi milyonun üzerinde kadına ,meme protezi ile memeler dikleştirilip doldurma işlemi yapılmaktadır.
Bizim yeni giriş tekniğimizle koltuk altından girilerek göğüs kasları (pektoral) arkasına silikonları yerleştirmekteyiz.

blank

Koltuk altında ki katlantılarda da iz kalmaz dolayısıyla kendileri söylemedikçe partnerlerinin anlaması mümkün değildir. İz olmadığı gibi his kaybı da yoktur. Süt kanallarına dokunulmadığı için doğumlarında emzirme fonksiyonlarını rahatlıkla yapar.

Ayrıca mamografi ve emar gibi tanı yöntemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilir. Amerika da yapılan psikolojik araştırmalarda meme silikonlu memelere dokunmakla oluşan hazda artış,yatağa girme isteğinde artış ve yatakta orgazm ve sıklığında %100 artış saptanmıştır.

Meme protezi takılan kadınların kendilerine olan öz güvenleri artmaktadır. Dekolte bir kıyafet giyerken ,duş alırken ve yatağa girerken mutluluğu yaşarlar.

Meme proteziyle memeleri dikleştirmek mümkün