Miami’ye yerleşen Petek Dinçöz’ün ülkeyi terk etme sebebi Reza Zarrab çıktı.

featured
service

Medyatava sitesinin haberine göre, Geçtiğimiz ay Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini bitiren Petek Dinçöz, Miami’ye taşınma kararı aldı. Ülkeyi terk ettiğini açıklayan Dinçöz’ün aslında yeni bir aşka yelken açtığı bu nedenle ABD’ye yerleştiği iddia edildi. Dinçöz’ün yeni aşkının ise Türkiye’de adıyla çok söz ettiren Reza Zarrap olduğu iddia ediliyor.

Geçtiğimiz ay Serkan Kodaloğlu ile 8 yıllık evliliğini bitiren Petek Dinçöz, Miami’ye taşınma kararı aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dinçöz, “Oğlumun dilini geliştirebilmesi için Miami’ye yerleşme kararı aldım” dedi.

Ancak Dinçöz’ün Miami’ye gidişinin arka planında Reza Zarrab’ın olduğu iddia edildi. İddiaya göre Petek Dinçöz ve Zarrab aşk yaşıyor. ABD’de yeni bir hayat kuran Zarrab için de Dinçöz, Türkiye’yi terk etme kararı aldı.

MedyaTava, bu iddiayı Zarrab’ın avukatına sordu. Avukatı, iddiayı yalanladı. ABD’de kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan ardından itirafçı olup tahliye olan Zarrab Türkiye’de yaşadığı yıllarda şarkıcı Ebru Gündeş ile evlenmişti. Gündeş’ten de bir kızı olmuştu.

Miami’ye yerleşen Petek Dinçöz’ün ülkeyi terk etme sebebi Reza Zarrab çıktı.