Modacı Gülşah Saraçoğlu, doğal olan yerlerini saydı

featured
service

Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen modacı Gülşah Saraçoğlu, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında doğallığı sevmediğini söyledi ve doğal olan yerlerini saydı: Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum.

Özel hayatı ve sert çıkışlarının yanında geçirdiği estetik operasyonlar sonrası ulaştığı görünümle dikkatleri üzerine çeken modacı Gülşah Saraçoğlu, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. Verdiği kilolarla büyük değişim geçiren Saraçoğlu, estetik sevdasından bahsetti.

blank

“DOĞAL OLAN YERLERİM: PARMAK İZİM VE KAN GRUBUM”

Doğallığı hiç sevmediğinden bahseden ünlü modacı, “Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum. Alın yazım çektirmekten sırtıma geldi. Yaş almak beni korkutmuyor ama bir yerim kırışınca sinir oluyorum. İsterse 70 yaşında olayım yeter ki cillop gibi görüneyim. Allah herkese sağlık versin. Oğlumun uzun yıllarını görebilmeyi çok isterim” dedi.

blank

ESTETİKLERİNİ SIRALADI

2 sene önce yaptırdığı işlemleri sayan Saraçoğlu, “Yüz nakli yaptırdım diyebilirim. Botokslarım var. Kaz ayaklarına müdahale, dudak dolgusu bir tık elmacık kemiğinde botoks var. Göğüslerimi yeni yaptırdım” demiş ve herkesi şaşkına çevirmişti.

blank

Modacı Gülşah Saraçoğlu, doğal olan yerlerini saydı