Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk güzelliğiyle damga vurdu!

featured
service

2022-23 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın kutlama törenine katılan isimler arasında Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk da vardı. Güzelliğiyle göz dolduran Nihan Buruk, Sarı-kırmızılıların yıldız ismi Mauro Icardi ile çektirdiği pozu Instagram hesabından yayınladı. Kısa sürede beğeni yağan kareye binlerce yorum geldi. Kullanıcılar, “Icardi aynı Messi gibi poz vermiş” yorumunda bulundu.

blank

Galatasaray’ın Nef Stadı’nda ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-0 yendiği maçın ardından düzenlenen etkinlikte taraftarlar elde edilen başarıyı kutlarken, sarı-kırmızılı takım da şampiyonluk kupasına kavuştu.

blank

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu zirvede tamamlayarak 23. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray için kutlama organizasyonu düzenlendi.

blank

Tribünleri tamamen dolduran Galatasaraylı taraftarlar, ışık gösterileri ve çeşitli şovlarla takımlarının başarısını kutladı.

blank

2022-23 sezonu şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın kutlama törenine katılan isimler arasında Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk da vardı.

blank

NEF Stadyumu’nda düzenlenen şampiyonluk törenlerine damga vuran isimlerden biri de Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk’un eşi oldu.

blank blank blank blank blank blank

Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk güzelliğiyle damga vurdu!