Seyhan Soylu evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısından ayrıldı

featured
service

Seyhan Soylu, Osmanlı Padişahlarından Sultan Reşat’ın soyundan Mehmet Ali azade Tosun Paşa’nın torunu Can Kara Tosun ile bu yaz evleneceğini Instagram hesabından duyurmuştu.

Seyhan Soylu evliliğe giden birlikteliğinin sona erdiğini açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

3 yıl önce boşandıktan sonra hayatıma kimseyi sokmayı düşünmedim.

Bundan 7 ay önce ticari bir ilişki olarak tanıştığımız Osmanlı Hanedan soyundan Tosun Paşa’nın torunu Can Tosun bey ile 1 ay önce aile arasında nişanlanmıştık.

Bu olayı 14 Şubat’ta siz değerli basın mensupları ile paylaşmıştım. Bu haber medyada bir hayli ses getirmişti.

Yıllardır birsiniz ki çocuk özlemim çok yoğundur.

20 yıldır 17 sokak çoğuna koruyucu anne olmuştum. Her biri şükür olsun kocaman evlat oldu.

İçlerinde savcı, polis, iş insanı olmak üzere topluma kazandırmak için ALLAH bizi vesile kıldı.

Nişanlım Can Tosun Bey’e de artık kendi çocuğumun olmasın, annelik duygularımı koruma değil de, bebeklikten büyüterek yetiştirmek istediğimi söyledim. 18. çocuğum elimde doğsun büyüsün istedim.

Nişanlım Can Tosun beraber nasıl sahip olabileceğimiz konusunu araştırdığımızda “Renta Mama” yani “Taşıyıcı Anne” yoluyla bebek sahibi olmanın Türkiye’de suç olduğunu Kıbrıs’ta yasak olmadigini Lefkoşa’da bir hastanenin bu konuda hizmet verdiğini ve yasak olmadığını öğrendik.

Fakat bebek doğduğunda Türkiye’ye getirildiginde cezai bir müeyyidesi yaptırımı olduğunu 2 yıl ile 6 yıl arası anne ve babanın ceza alabileceğini öğrenmiş olsakta ben bu yolun en doğru evlat sahibi olduğuna kanaat getirdim.

Eş adayım Can Tosun Bey, bu konuda ya çocuk esirgemeden ya da katalogdan seçeceğimiz “Kiralık Anne” ile sperm yoluyla değil de doğal yollarla olmasını ve anneye imam nikahı kırılması gerektiğini çocuk belirli bir yaşa gelinceye kadar yanımızda olması gerektiğini söyleyince aramızda tartışma çıktı.

Can bana konuyu araştırdığını Selin Cigerci ve Gökhan Çıra’nın da bu konuda aynı hastaneye başvurduklarını söyledi.

Deniz Akkaya’nın bu olayı ayyuka çıkarıp hapis cezası olduğunu öğrenince işlemlere başladıkları halde korktup vazgeçtiklerini benim ısrarımla kendisinin çocuk istemediğini bana söyleyince bende kendisine benim kendisiyle serveti veya asaleti icin değil çocuğum olması için evlenebilecegimi, bunun bedelinin hukuk savaşı veya sonucunda hapiste olsa herşeye değeceğini Selin ve Gokhan’ın anne-baba olmak değil show yapmak istediğini, Anne ve baba olmak için fedakarlık yapılması gerektiğini soyledim.

Nişanlım Can Tosun Bey “Ben kendimi riske atıp hapis yatamam” deyince de kendisinden ayrılma kararı aldım.

Tüm sevenlerimin bilgisine…

Seyhan Soylu evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısından ayrıldı