SIRRINI BİLİYORUM FİLMİ’NİN GALASI BURSA’DA GERÇEKLEŞTİ

service

Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi Sinema Kino’da gerçekleşen gala gecesine çok sayıda sinema sever katıldı. Timur Acar, Didem Balçın, Beren Gençalp, Eda Özerkan Kahraman Sivri, Mihriban Er, Alihan Türkdemir, Alper Atak ve Soner Türker gibi oyuncuların katıldığı etkinlikte seyirciler, tebessüm ve gözyaşları arasında duygusal anlar yaşadılar. Film, yapımcılığını Trio Pictures / Ali Ertem ve Veysel Dalgıç’ın üstlendiği, yönetmenliğini Battal Karslıoğlu’nun yaptığı, senaryosunda ise Battal Karslıoğlu ve Ebru Erdemoğlu’nun imzasının bulunduğu bir yapım olarak gösterime girdi. Sinema severler 22 Mart’tan itibaren filmi beyazperdede izleyebilecekler.

Gala gecesinde Didem Balçın, “Sırrını Biliyorum”un duygusal bir film olduğunu belirterek, senaryonun etkileyici olduğunu ve umutla perdede de aynı duyguların aktarılmasını dilediğini if

ade etti. Beren Gençalp ise senaryonun aşırı güzel olduğunu ve filmde duygusal ve aksiyon dolu sahnelerin olduğunu vurguladı. Filmin yönetmeni Battal Karslıoğlu da orijinal bir senaryoya sahip olduklarını ve oyuncuların hikayeyi sahiplenerek başarılı bir performans sergilediklerini belirtti.

Gala gecesi, filmseverlerin beğenisini kazanırken, filmin duygusal ve etkileyici hikayesiyle dikkat çektiği gözlemlendi.

Galaya Fizyoterapist ayrı zamanda Dündar medya,nın sahibi – iş insanı Canan DÜNDAR onur konuğu olarak katıldı..

Haber : Görkem EMGEN
Fotoğraf: Görkem EMGEN

blank blank

SIRRINI BİLİYORUM FİLMİ’NİN GALASI BURSA’DA GERÇEKLEŞTİ