Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kardeşi Ahmet Keskin hakkında şok iddialar

featured
service

iş insanı Kaan Konancı aynı zamanda sokak siyasetçisi olan halkın daima yanında olan en çok siyasi eleştirilerine dahi maruz kalan iş adamı  Kaan Konancı yine bir başarıya imza attı.

blank

İddialara göre; Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kardeşi şantaj ile Şişli’deki vatandaşından elindeki belgelerle zorla para sömürmesi neticesinde bu konuyu uzun zamandır başlatan ve üzerinde kendi avukatları dahi sıkı takipte.

Şişli Emniyet Müdürülüğü’nün ise konuya hassasiyet göstererek Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kardeşi Ahmet Keskin’in 17 suçtan hüküm yemesine suçlarını tek tek tespitlerini için humanist ruhuyla özleşen Kaan Konancı adeleti 2 hafta önce sonuçlandırarak insanların insanlara kötülük yapmasına belki bir nebzede olsa katkım olduysa ne mutlu bana dedi.

Peki kaan bey hep şunu söylersiniz neden ? İnsan hayal etiği kadar yaşar nedir bunun tanımı benim kendim içim tanımım iyi bir insan uzun yıllardır insanlara faydalı olmayı hayal etmiş ve onun yolunda ilerleyen biriyim ben bu kadar yaşayacağım.

 

Peki Kaan bey CHP değil kendi mensubu olduğunuz Ak Partide olsaydı nasıl bir tavır alırdınız?

Konancı;” Allah şahit daha cok üzerine gider ayni hassasiyeti gösterirdim ve başka partilerin liderleri veyahut disiplin kuruluna ulaşmak Ak Partili biri icin zor olmakta Ak Parti içerisinde olsa tüm partiyi ayağa kaldırırım hak hukuk her yerde bende ayni babam dahi olsa gözünün yaşına bakan namerttir. “dedi.

blank

 

 

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in kardeşi Ahmet Keskin hakkında şok iddialar