Skandalları Bitmiyor! Dilan Polat Çalışanını Darp Etmiş!

featured
service

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen fenomen ve iş kadını Dilan Polat’ın bir çalışanını darp edip yaraladığı için ceza aldığından dolayı, daha önceden hükmün açıklanması sonraya bırakılan bir cezası da olduğu ortaya çıktı.

Damga Gazetesinin haberine göre Batman 5.Asliye Ceza Mahkemesi 2015/71 Esas numaralı ve 2015/487 karar numaralı ceza, 07.10.2015 tarihinde, TCK’nın 231. Maddesince ceza almış ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş.

2019/65 sayılı İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesince 6.5.2021 yılında bir çalışanı S’yi darp ederek yaraladığından dolayı 1.500-TL (Binbeşyüz) para cezasına çarptırılan Dilan Polat, 5 yıl içinde yeniden suç işleyip tekrar ceza alınca hükmün açıklanmasına karar verilmek üzere mahkemeye yazı yazıldığı ortaya çıktı.

blank

Dilan Polat kimdir?
Sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Dilan Polat, kendisine ait olan kozmetik markası ile de biliniyor. 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Polat’ın bir kız ve bir erkek kardeşi bulunuyor. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına başlayan Dilan Polat, daha sonra Türkiye’nin pek çok yerinde şubesi bulunan güzellik merkezleri açtı. Engin Polat ile evli olan Dilan Polat’ın iki tane çocuğu bulunuyor.

blank

Engin Polat kimdir?
Engin Polat, 3 Haziran 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Polat, kariyer hayatına 2013 yılında inşaat sektörü ile adım atmış ve 23 yaşında milyonluk işler yaparak adını sektöre duyurmuştur. Polat, daha sonra medikal estetik alanına yönelerek Dipomed Medikal şirketinin kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerini sürdürmektedir. Engin Polat, lise zamanından tanıştığı Dilan Polat ile hayatını birleştirmiş ve bu evliliklerinde 2 çocukları dünyaya gelmiştir.

Skandalları Bitmiyor! Dilan Polat Çalışanını Darp Etmiş!