Sophie Dee Instagram’ın sınırlarını altüst etti!

featured

Sosyal medya fenomeni Sophie Dee, Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarının kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Kendisiyle baş başa kaldığı bir SPA gününü paylaşan Dee, cesur bikinisiyle kremlendiği anları paylaştı.

blank

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Sophie Dee, geleneğini bozmadı ve yine hayranlarının karşısına son derece cesur bir pozla geldi. Fenomen isim sadece özel bölgelerini örtmeyi seçen Dee, SPA gününde kremlendiği, yüzdüğü ve saunada zaman geçirdiği anları paylaştı.

blank

SOSYAL MEDYADAN GÜNDEM YARATTI

Fenomen ismin gönderisi kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı. Dee, gönderisine, “Araştırmalar saunada 15 dakika zaman geçirmenin kardiyak otonom sinir sistemi dengesini iyileştirdiğini gösteriyor. Hem beden hem de zihin gevşemesi ile sonuçlanır. Beden ve ruh sağlığınız için bu adımı deneyin” dedi.

blank

Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü fenomen ismin güzelliğini öven yorumlarda birleşti.

blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank blank

Sophie Dee Instagram’ın sınırlarını altüst etti!