Star’da yayınlanan Kuzey’in Oğlu’na reyting şoku! Ferit Şahenk harekete geçti!

featured
service

Kuzeyin Oğlu adlı programı yapan Volkan Konak reyting şoku ile sarsıldı. Birkaç ay önce Star TV ekranlarında yer alan Volkan Konak’ın programına reyting sıkıntısı yüzünden ara verilmişti. Tanınmış prodüktör Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği program yine başarısızlığa imza attı. Bu başarısızlıktan rahatsız olan kanalın patronu Ferit Şahenk’in de harekete geçtiği iddia ediliyor.

Polat Yağcı’nın ısrarlarıyla tekrar yayına giren Volkan Konak geçtiğimiz Cuma gününü Cumartesi’ye bağlayan gece saat 00.17’de ekrana gelip saat 02.00’a kadar devam etti. Belli ki Star TV yönetimi de Kuzeyin Oğlu’nun reytinglerde bir başarı gösteremeyeceğini anlamış ve kendisine en az zarar vereceğini düşündüğü saate programı atmıştı.

Volkan Konak’ın programı totalde 0,78 reyting ve 5,35 share ile ilk yüz sıralamasında ancak 60’ıncı olabildi. AB grubunda ise durum daha da kötü oldu. Program AB grubunda 0,53 reyting, 3,65 share ile ancak 72’inci olabildi.

Şimdi sorulması gereken sorular şöyle:

Star yönetiminden kim başarısız olduğu açıkça belli olan bu projeye destek verdi?

Polat Yağcı’nın baskılarına boyun eğdi. Ayrıca hangi yetkili, kanalı savunmasız bırakacak şekilde bir sözleşme imzaladı?

Polat Yağcı’nın bu sözleşmeyi baz alarak izleyici bulunmayan bir saatte de olsa programını yayınlatacağı hiç mi hesap edilmedi?

Bu açık başarısızlık üzerine kanalın patronu olan Ferit Şahenk’in de harekete geçtiği dile getiriliyor. Ferit Şahenk’in kanalına göz göre göre para kaybettiren bu anlaşma için hangi yöneticisinin Polat Yağcı ile birlikte hareket ettiğinin belirlenmesi için talimat verdiği konuşuluyor.

Star’da yayınlanan Kuzey’in Oğlu’na reyting şoku! Ferit Şahenk harekete geçti!