Togg fabrikası açılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan banttan inen ilk Togg’u kullandı

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG Gemlik Kampüsü Açılış Töreni’ne katılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan banttan inen ilk Togg otomobilinin direksiyonuna geçti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg Ceo’su Gürcan Karakaş ile beraber banttan inen ilk otomobille fabrika çalışanlarının alkışlarıyla ilk sürüşü gerçekleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan banttan indirilen ilk Togg aracıyla törenin yapıldığı alana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, alkışlar eşliğide banttan inen ilk Togg’la birlikte açıklamalarda bulunacağı tören alanına giriş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk sürüşünün ardından Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulunuyor.

 İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlu olsun. Anadolu topraklarını bizlere vatan yapan ecdadı, milli mücadelenin kahramanlarını, Gazi Mustafa Kemal ile TBMM’nin tüm mensuplarını rahmet ve şükranla yad ediyorum. Bu anlamlı günde milletçe tek yürek olduğumuz tarihi açılışta buluşmamızı nasip eden Rabbimize hamdüsena ediyorum.

Millet olmak demek, tüm hasretler üzerinde ortak bir geleceğe yönelmek demektir. Togg ülkemizin güçlü yarınları için işte bu ortak hayali kurmanın tadını hepimize yaşatan projenin adıdır. Seri üretim bandından indirip sizlerin huzuruna çıkardığımız bu ilk araçla 60 yıllık hayalin gerçeğe dönüşüne şahitlik ediyoruz. Bir tarafta kırmızı bir tarafta beyaz. Ne anlama geldiğini herhalde anlıyorsunuz.

AYRINTILAR GELİYOR…

Togg fabrikası açılıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan banttan inen ilk Togg’u kullandı