ÜNLÜ TELEVİZYONCU YELDA KIRÇUVAL’DAN GÜLŞEN’E DESTEK

featured
service

Hayatı boyunca yaşadığı zorluklar ve çektiği sıkıntılardan dolayı ‘Acıların Kadını’ lakabıyla tanınan Bergen’in hayatı film oldu.

Her kostümüyle olay olan şarkıcı Gülşen, Bergen için özel olarak hazırlanan saygı albümünde Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını okuyarak büyük eleştiriler aldı.

Ünlü televizyoncu Yelda Kırçuval sosyal medyada Gülşen’e yapılan yorumları çok haksız bularak; ” yok arabesk duygusunu verememiş, Bergen şarkısı yorumlamak için onun yaşadıklarını yaşamış ve görmüş olması gerekirmiş, illa bire bire yakın arabesk gırtlağıyla yorumlarsa olurmuş, zaten bu iş ticariymiş, mış mış ta mış mış…!

Siz sadece Bergen’in yaşadığı şekilde yaşayanların aynı duyguyu aynı acıyı verebileceğini düşünerek acının, kaybın, kırıklığın, burukluğun tek bir ses tınısına eş değer tanımlayarak aslında önce kendinize sonra da sesinizin ulaştığı herkese sahte kalıyorsunuz.!

Sanat çok yönlüdür, çeşitlidir, değişime dönüşüme ayak uyduran temelleri esas alırken “DUYGUDAN” zerre sapmaya yer vermez.!!

Hangi nağme hangi ses tınısında olursanız olun o duyguyu günceli günümüzü yakalayarak verdiğinizde; bugünün kuşağının acısını, mutluluğunu, endişelerini, hayal kırıklıklarını, aşkı, sevgiyi, sakınma duygusunun yine değişen girdabını yakalayabilirsiniz.!

Bu yüzden rap dinleyen gençlerin sayısı bu kadar fazla, bu yüzden Gülşen’in her şarkısında bugünün dijital acılarını yakalama etkisi var.

Keşke şu sığ bakış açısından kurtulan konuşmalara geçilebilse. Cehaletin sesi kısılsın artık…! diyerek destek verdi.

ÜNLÜ TELEVİZYONCU YELDA KIRÇUVAL’DAN GÜLŞEN’E DESTEK