Uzaylı Hande Yener’den Mustafa Topaloğlu’na hodrimeydan! ”Topaloğlu kusura bakmayacak!”

featured
service

Son dönemde ünlülerin sahne kıyafetleri bu kadar çok gündeme geliyor ve konuşuyorken, Hande Yener de yine en çok ilgi çekenler arasında yerini aldı. Sahnelerinde tercih ettiği kıyafetlerle sık sık gündeme gelen ve çok konuşulan Hande Yener, bu sefer Mustafa Topaloğlu’na fena gönderme yaptı…

Almanya’da bir festivalde müzikseverlerle buluştuktan sonra Türkiye’ye döner dönmez önceki akşam İzmir Alaçatı’da sahne alan Hande Yener, hayranlarını coşturdu.

blank

Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan, iddialı tarzı ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran 49 yaşındaki popçu, dikkat çeken sahne kostümü hakkında esprili bir açıklamaya imza attı.

blank

Son olarak Alaçatı’da bir mekanda sahneya çıkan Hande Yener, iddialı elbisesi ile göz kamaştırdı.

Şarkıcı, “Kostüm Amsterdam dan. Baya bir alışveriş yaptım. Dükkan sahibi ‘Artık durun!’ diye uyarıda bulundu.

Belki bu parçaları bir daha bulamam diye birçok kostüm aldım. Biliyorsunuz ben sahne için çok özeniyorum” açıklamasını yaptı.

”Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak!”

Şarkıcı, dikkat çeken sahne kostümü hakkında “Berksan ile ‘Artık bu ülkenin iki uzaylısı var’ şeklinde başlığı da attık.

Eskiden birdi, şimdi iki” diyerek espri yaptı. Berksan da “Artık Mustafa Topaloğlu kusura bakmayacak” sözlerinin ardından kahkaha attı.

Uzaylı Hande Yener’den Mustafa Topaloğlu’na hodrimeydan! ”Topaloğlu kusura bakmayacak!”