Yaren aşka düştü

featured
service

Güzelliğiyle ve farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken genç sanatçının “Düştüm Aşka” adlı şarkısının sözü ve müziği ödüllü şarkıların bestecisi Yalçın Topyanak’a, aranjesi yaptığı remixler ile ünü dünya çapına yayılmış, Britney Spears gibi birçok dünya starlarının dikkatini çekmiş başarılı müzisyen İlkan Günüç’e ait.

blank

Genç oyuncu Ertuğrul Gönüllü’nün eşlik ettiği klibin yönetmen koltuğunda ise son zamanlarda çektiği kliplerle dikkatleri üzerine çeken başarılı yönetmen Engin Niyazioğlu oturuyor. Produktörlüğünü sektörün önde gelen menajerlerinden Eser Öztürk ve genç müzisyen Yalçın Topyanak’ın üstlendiği “Düştüm Aşka” adlı şarkısıyla genç ve güzel şarkıcı Yaren, müzik piyasasında adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Müziğe karşı olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Yaren, üniversite eğitimini International Bachelor of Arts ünvanı ile tamamlarken bir yandan da müzik eğitimini “Masters of Arts” müzik okulunda tamamlamış, müzik eğitimine Amerika, Almanya ve Türkiye’de devam etmiştir.

Yaren’in yeni projesi “Düştüm Aşka” Eva Records etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Yaren Music Youtube kanalında yayında.

 

Yaren aşka düştü