Dilan Polat soruşturmasında ‘ortak’ detayı! Yurt dışı yasağı kondu!

service

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile yakınlarına ilişkin “suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “suç örgütüne üye olmak”, “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak” ve “Vergi Usül Kanunu’na muhalefet” olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürüttüğü gündeme bomba gibi düştü.

Soruşturulan şirketler arasından Dilan Polat’ın eski kankası fenomen Nez Demir’in güzellik merkezi de var. “Daha önce ortağım olduğu için beni de incelemeye almaları kadar normal bir şey yok. Bir şeyime el konulduğu da yok” açıklaması yapan fenomen yeni açıklamasında mahkeme kararını paylaştı.

ADINI BİR KERE BİLE ANMADI

Nez Demir açıklamasında “Ben bu olayın neresindeyim? Bu kişilerle 3 yıl önceden ortaklığım var. Sonrasında ayrılıyorum. 3 yıl boyunca da bu insanlarla herhangi bir ticari ya da dostluk anlamında bağım kalmamıştır. Benim mallarıma da tedbir konduğuna dair haberler yapılmıştır. Böyle bir şey yok, savcılıktan öğrendik. Çalıştırdığım iş yerlerinde tedbir yok. Kendi şirketleri adı altında sadece Nez Demir Güzellik var. Soru işareti mesela bende. Detaylı ve çok kapsamlı bir soruşturma olduğu için iletişim kurdukları herkes soruşturmaya girdi. Benimle ilgili şöyle bir karar var. 3 yıl önce ortaklığımız olduğu için oradan bana sıçrıyor. Tabii ki devletimiz inceleyecektir. Benimle ilgili tedbir amaçlı yurt dışına çıkış yasağı geldi. Şeffaf şekilde söyleyebilirim bunu. İtibarımı etkileyecek en ufak bir şey olursa… Kendisine söyledim. Bu konuyla alakam olmadığına dair açıklama yapmasını istedim. Yapar mı, yapmaz mı bilemem” dedi.

Nez Demir’in eski dostu Dilan Polat’ın adını anmaması da gözlerden kaçmadı.

Dilan Polat soruşturmasında ‘ortak’ detayı! Yurt dışı yasağı kondu!