Yeşim Salkım’dan yıllar sonra gelen Hakan Uzan ve Kral TV itirafı

featured
service

Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan programına konuk olan 53 yaşındaki sanatçı Yeşim Salkım, yıllar önce ortaya atılan ‘Kral TV’de listeleri kendisinin belirlediği’ yönündeki iddialar hakkında konuştu.

Yeşim Salkım, feminist yanının Duygu Asena kitapları okuduğu dönemde geliştiğini belirterek hiçbir zaman toplumun kendi hayatına karışma hakkı olmadığını söyledi. 1998 – 2001 yılları arasında 2. evliliğini yaptığı Hakan Uzan’ın ağabeyi Cem Uzan ve babası Kemal Uzan’ın patronu olduğu müzik kanalı Kral TV, hakkında da değerlendirmede bulundu.

blank

Salkım’ın o dönem Hakan Uzan ile evli olması nedeniyle müzik listelerine müdahalede bulunduğu, Sezen Aksu’nun Hisar konserlerine çıkmasını engellediği iddia edilmişti. Programda iddialarla ilgili sessizliğini bozan Salkım şunları söyledi:

“Külliyen yalan. Hepsi yalan. Rumeli Hisarı konserlerinde Müştak Ayvaz ve Erol Köse listeleri hazırlardı. Hayatım boyunca Hakan Uzan’ın patronu olduğu müzik kanalındaki geceye bir kere katıldım”

Salkım açıklamasının devamında “Hayatım boyunca onun iş yerine toplasan 5 kere gittim. Orada kararları önce Cem Uzan verirdi, sonra Hakan verirdi. Bir de kraldan çok kralcı olanlar karar verirdi. Benim orada liste yapmam imkansızdı.” ifadelerini kullandı.

YEŞİM SALKIM’IN EVLİLİKLERİ
Yeşim Salkım daha önce Hakan Eratik (2009 – 2015), İlker İnanoğlu (2006 – 2007), Arben İçli (2003 – 2005), Mustafa İmre (1988 – 1990) ile evlilik yapmıştı. Yeşim Salkım’ın Mustafa İmre ile evliliğinden Gizem adında, Hakan Eratik ile evliliğinden Ada adında iki kızı bulunuyor. Yeşim Salkım, Hakan Uzan’dan sonra 3 evlilik daha yaparken, Hakan Uzan ise hiç evlenmedi.

Yeşim Salkım, YouTube’da yayınlanan Gökhan Çınar’ın ‘Katarsis’ programına yaptığı açıklamada eski eşi Hakan Uzan ile ilgili şunları söylemişti: “Evlendiğim gün ‘Ben ne yaptım’ dedim. Ben onun gözünde bir eşyaydım. Evlenmiştik ve bitmişti. İhanet tanıdığım bir histi. Benim ailem de böyle yıkıldı. Kaç yaşınızda olursanız olun, eğer geçmişinizdeki yaralar kapanmamışsa çok derin izler bırakıyor. O yüzden ben de bunlardan ne kadar kaçtıysam hep yakalandım. Dedim ki bunun devamı gelecek ve burada bitecek.”

Yeşim Salkım’dan yıllar sonra gelen Hakan Uzan ve Kral TV itirafı