Ahlatcı İstanbul Sokaklarında Protesto Edildi!

featured
service

İsmet Canbolat isimli vatandaş, üzerine yazdığı ve elinde taşıdığı dövizlerle “Ahlatcı Holding patronu Ahmet Ahlatcı boğazda satın aldığın evin 62 bin Dolar komisyonunu öde. Hakkımızı emeğimizin karşılığını istiyoruz” diyerek eylem yaptı.

AHMET AHLATCI KOMİSYON BEDELİ ÖDEMEKTEN KAÇIYOR

Ahlatcı Holding patronu Ahmet Ahlatcı’nın İstanbul Boğazı’ndaki boğaz manzaralı 3.100.000.000 Dolar’a kendisine satılan dairenin yasal olan %2 komisyonunu ödemediğini iddia eden İsmet Canbolat, ödeyeceğini söylediği halde komisyon bedelini bir türlü ödemediğini söyledi.

AHMET AHLATCI HEM MİLLETİ HEM DEVLETİ ZARARA UĞRATIYOR

Ayrıca 90 milyon TL’ye aldığı daireyi tapuda 30 milyon değerinde gösterdiğini de iddia eden Canbolat, Ahmet Ahlatcı’nın hem devleti hem milleti 2 milyon 400 TL zarara uğrattığını dile getirdi.

AHMET AHLATCI İLE YASAL YOLLARDAN MÜCADELE SÜRECEK

Ahmet Ahlatcı’nın milletin; yoksulların, yetimlerin hakkını vermediğinin altını çizen Canbolat, haklarını alana kadar yasal yollardan her mecrada sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti.

MAHKEME SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Ahlatcı Holding patronu Ahmet Ahlatcı’nın bir emlakçıdan İstanbul Boğazında aldığı daire ile ilgili yargı sürecinin devam ettiğini açıklayan Canbolat, davayı kanacaklarına inandıklarını söyledi.

Ahlatcı İstanbul Sokaklarında Protesto Edildi!