Ankaralı aktar Mehmet Sıddık Can 3 Milyonluk vurgun mu yaptı?

service

Sağlık Bakanlığı’nın bütün uyarılarına rağmen internet üzerinden satılmaya devam eden zayıflama çaylarına bir yenisi daha eklendi.

İddialara göre Ankaralı aktar Mehmet Sıddık Can piyasada ünlü isimlerin sosyal medyalarında reklamını yaptığı zayıflama çaylarından ilham alarak kendi markasını kurmak için kolları sıvadı.

VURGUNU YAPIP KAYBOLDULAR

“Sidosim” isimini verdiği zayıflama çayını piyasaya sürmek için yaklaşık 3 milyon TL sermayeye ihtiyacı olan Sıddık Can; bürokratların, emekli hakim, savcı ve paşaların adını kullanarak Ankara’da her kapıyı açacak gücü olduğunu söyleyip İstanbullu işadamı E.T başta olmak üzere bir çok kişiden yaklaşık 3 milyon TL ortaklık adı altında para toplayarak eşi Menekşe Azdemir ile birlikte ortadan kaybolduğu iddia edildi.

3 MİLYON TOPLADI

Eşi Menekşe Azdemir ile birlikte evlerinin balkonunda bir takım otlardan zayıflama çayı hazırlayan Mehmet Sıddık Can, para topladığı kişilere aralarında Gülben Ergen, Selin Ciğerci ve Pınar Altuğ gibi bir çok ünlü ismin olduğu kişilerle anlaştığını, bu kişilerin Instagram sayfasında “Sidosim” isimli çayının reklamını yapacağını bu sayede milyonlarca liralık satış elde edeceğini söyleyerek bu sayede yaklaşık 3 milyon TL’yi bulan para topladığı öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul merkezli zayıflama çayları ve cinsel gücü artırıcı ürünlere yapılan operasyonda bir çok sahte çay yakalanmıştı.

O tarihte yakalanan zayıflama çaylarının içinde zehirli madde Sibutramin tespit edilmişti.

Mehmet Sıddık Can’ın o zaman yakalanan firma sahibi U.S’ilede yakın ilişkide olduğu iddia edildi.

“Sidosim” isimli zayıflama çayına yatırım yapan İstanbul’lu işadamı E.T, bir süre sonra Mehmet Sıddık Can isimli aktarın telefonlarına çıkmaması ve kendisini devamlı oyalayarak ortadan kaybolması sonucu yaklaşık 1 Milyon TL alacağını tahsil edemediği için mahkemenin yolunu tuttu.

ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE MAHKEME KARŞISINA ÇIKACAK

E.T isimli işadamının açtığı dava önümüzdeki günlerde Anadolu Adliyesi 5’inci İcra Mahkemesi’nde görülecek.

Ankaralı aktar Mehmet Sıddık Can 3 Milyonluk vurgun mu yaptı?