Mehmet Sıddık Can’dan sahte ürün uyarısı!

service

Son zamanlarda yaptığı üretimini gerçekleştirdiği tap seviyedeki kozmetik ürünleri ile bilinen genç iş adamı Mehmet Sıddık Can uluslararası sözleşmeler ile dünyaya da adını duyurdu.

Bu olumlu gelişmelerin yanı sıra hitap ettiği kitle baz alınarak iş adamının kontrolü altında üretilen Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerinin sahtelerinin üretilerek piyasaya sunulduğunu birçok alıcının mağdur edildiğini belirtti.

Sahte satıcılardan ve ürünllerden şikayetrçi olduğunu belirten iş adamı özellikle ARYDENT, EXPRESS WHİTE isimli diş jeli ürünün sahte olarak üretildiğini insanların dişlerinin bundan zarar gördüğünü, alım yaparken muhakkak ürünün Lionare şirketinden olup olmadığını kontrol etmeleri gerektiğini belirtti.

Mehmet Sıddık Can şu açıklamayı yaparak tüketicileri uyardı:

“Piyasamızın gelmiş olduğu noktada halka kaliteli hizmet vermek her zaman önceliğimiz olmuşsa da malesef kötü niyetli insanların garabetleri ile karşı karşıya kalmakta ticarette sıklıkla yaşanılan bir durum.

Bunun önüne geçmek adına piyasada bulunan tüm sahte üretimler hakkında avukatlarım aracılığı ile şikayette bulunulmuş, haklarında tazminnat davası başta olmak üzere tüm hukuki yollara başvurulmuştur. Değerli müşterilerimizi korumak adına hukuki süreçten ziyade verebileceğim önemli tavsiye ise lütfen ürünü hangi şirketten aldığınıza Sağlık Bakanlığı onaylı olup olmadığına satış ücretine bakmaları olacaktır.

Ürünün asli satıcısı olarak vermiş olduğumuz fiyatın çokça altında satılan ürünlerin de kontrolü sağlanmalıdır ki fiyat belirleyen şirket olarak bu denli ucuza satmak kaliteli hizmetin maliyeti karşılamayacağı açıktır.

Tek amacımız kaliteli hizmet sunmak diyerek yaşanılan zor zamanlarda duyarlı alıcılarımızdan bu noktada destek beklemekteyiz.”

 

Sacitaslan.com

Mehmet Sıddık Can’dan sahte ürün uyarısı!