Aydem Enerji’den açıklama

featured
service

Bir haberinizdeki hatalı bilgi nedeniyle bu maili paylaşıyorum. Aşağıdaki linklerle sitenizde yer verdiğiniz haberlerde, bahsi geçen helikopterin Aydem Enerji’ye (eski adıyla Bereket Enerji) ait olduğuna dair satırlar, doğru bilgiyi yansıtmıyor.

 

Aydem Enerji ve bünyesindeki grup şirketlerinin veya herhangi bir çalışanın, haberde geçen olayla bir ilgisi bulunmuyor. Söz konusu helikopteri geçen sene satın alan VAV Teknoloji Bilişim Sanayi A.Ş. sahibi ve helikopteri bizzat kullanan Temel Akçay’ın konuyla ilgili açıklamasına bu linkten ulaşabilirsiniz: https://www.hurriyet.com.tr/gundem/buyuk-gorgusuzluk- helikopter-sahile-indi-o- pilot-hurriyete-konustu- 41832315

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Uçuş Operasyon Daire Başkanlığı’na iletilmiş sahip değişikliği belgesinin ekran görüntüsünü altta, güncel tescil belgesini ekte bulabilirsiniz.

Özetle, helikopter Aydem Enerji’ye (eski adıyla Bereket Enerji) ait değil, tescilli değil. İşletmesi dahil tüm haklar, yeni sahibi VAV Teknoloji Bilişim Sanayi A.Ş.’ye ait.

Şu anda haberde helikopterin gerçek sahibine ait bir bilgi haberinizde yer almazken, Aydem Enerji (eski adıyla Bereket Enerji) bu helikopterin sahibi olduğu belirtiliyor.

İlettiğim belgelerin, bu ifadelerin doğru olmadığını ispatladığını umuyor; paylaştığım belgeler ışığında, etik habercilik çerçevesinde sizden, şirketimizin adının doğruyu yansıtmayan bir bilgiyle verildiği satırların editlenmesi/kaldırılmasını, helikopterin Bereket Eberji’ye ait olduğunu iddia eden tweetlerin görüntülerinin de kaldırılması ve haberin muhafaza edilmesi durumunda helikopterin gerçek sahibine ait bilgilerin aktarılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla

Zeynep Korzay

blank

blank

sacitaslan

Aydem Enerji’den açıklama