EREN YORULMAZER’E PROJE ÇİZDİRİP PARASINI VERMEYEN İŞ ADAMI DİLŞAT ATUŞ MU?

featured
service

Ünlü Mimar Eren Yorulmazer‘in paylaşımdaki detay Gözlerin Türkiye’de yaşayan Çinli İş adamı Dilşat Atuş‘a Çevrilmesine neden oldu.

Ünlü mimar Eren Yorulmazer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisine yaptırılan bir projenin çizim parasının verilmediği ve yaptıran kişinin emeğini hiçe sayarak projeden vazgeçtiğini sitem dolu sözlerle dile getirdi.

blank

Ünlü Mimar Yorulmazer’in paylaştığı proje fotoğraflarındaki Acarkent A 103 Villa detayı gözlerden kaçmadı.

blank

Eren Yorulmazer’in isim vermeden sosyal medyadan sitem ettiği kişinin Acarkent A 103 Villada Oturduğu iddia edilen Çinli işadamı Dilşat Atuş olduğu iddia edildi.

Dilşat Atuş ismi, geçtigimiz yıllarda adı bir zamanlar Ajda Pekkan’la yaşadığı aşkla adını duyuran işadamı Okan Tapan ile 20 milyon dolarlık alacak verecek davası ile gündeme gelmişti.

blank

Yorulmazer’in sitem ettiği iddia edilen Dilşat Atuş iddialara göre, Acarkenteki A 103 villasının tadilatı için Dünyaca Ünlü Mimar Eren Yorulmazer ile anlaştı.

Yorulmazer ve ekibi Artuş’un istediği projeyi kapora almadan ekibi ile birlikte çizdi. İddialara göre, Projeyi beğenmediğini söylen Dilşat Atuş yaklaşık 350 bin dolar olduğu iddia edilen projenin çizimi için Yorulmazer’e ödeme yapmadı.

blank

Ünlü mimar ise isim vermeden sitemini sosyal medya hesabında şu şözlerle paylaştı…

blank

EREN YORULMAZER’E PROJE ÇİZDİRİP PARASINI VERMEYEN İŞ ADAMI DİLŞAT ATUŞ MU?