KADER YÜZÜME GÜLMEDİ DEDİ “ GÜLEN YÜZ “ AMELİYATI OLDU

featured
service

Seyhan Soylu ameliyat sonrası Seda Sayan’ın eski sevgilisi Bilgisayar Mühendisi Ata Çağlayan ile birlikte olduğunu duyurduktan sonra hayranları sevgilileri tebrik yağmuruna tutarken, bazı takipçiler de “Seyhancığım Filiz Akın’a değil Seda Sayan’a benzemişsin” diye yazınca Soylu “ Ne alaka, Seda’yı çok beğenir ve severim. Ata bey ile de iş için tanışmışlar, yakınlaşmışlar, yaşanmış bitmiş bir şey. Benden önce yaşananlar beni hiç alakadar etmez.“ sözünün ardından iki gün sonra tekrar Prof. Dr. Hayati Akbaş’a ameliyat oldu.

blank

Seyhan Soylu takipçilerine sosyal medyasından yaptığı açıklamada, bu operasyonu da ilk ameliyatımda yapmayı planlamıştık. Fakat yapılan operasyonlar hem 8 saat gibi uzun süre olması hem de yeni yüzümde yapılan düzenlemenin oturmasını bekledik.

blank
Bu seferki ameliyatım Türkiye’de yeni “ smiling face “ Operasyonu… Çok yeni bir teknik olduğundan dolayı Henüz bilinen bir şey değil. Ama düşünsenize artık sinirli, asabi bakmayacaksınız.

blank

Sizi sevenlere baktığınızda hep tebessüm eden bir yüze sahip olacaksınız. Tabii ki GÜLEN YÜZ ameliyatı ile tebessüm ederken de ayrıca beş yılda yüzünüzü geriye götürmüş olacaksınız…

blank

Yapılan operasyonun süresi 20- 30 dakika sürüyor. Genel veya lokal anestezi ile yapılan bu ameliyatı oldum. Sevgili takipçilerim “ smilingface “ Gülen yüz ile bundan sonra size hep tebessüm edeceğim.

blank

Ayrıca sık sık adım ameliyatlarla anılmaya başladı. Bu kadar kısa sürede toplam 11 ameliyat oldum.

Bu gidişle sevgili Ajda Pekkan’ın da rekoru elinden almış olacağım diye korkuyorum.

Çünkü estetik olmak aynı dövme gibi alışkanlık yapıyor. “dedi.

KADER YÜZÜME GÜLMEDİ DEDİ “ GÜLEN YÜZ “ AMELİYATI OLDU