Dilan Polat aldatıldı mı?

featured
service

Lüks yaşantısı ve kocasının jestleriyle sosyal medyada sürekli gündem olan iş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, son paylaşımıyla takipçilerini üzdü. Sosyal medyadan bir süre uzaklaşacağını ağlayarak açıklayan ünlü isim sosyal medya hesabını kapattı. Bu paylaşım sonrası ‘Dilan Polat aldatıldı mı?‘ yorumları geldi.

Ünlülerin doğum fotoğrafçılığını yaparak iş hayatına atılan Dilan Polat, açtığı güzellik merkezi ve sosyal medya paylaşımlarıyla büyük bir üne kavuştu.

Kocası Engin Polat ile mutlu anlarını paylaşan fenomen, geçtiğimiz hafta ‘Enerci’ isimli bir de şarkı çıkardı.

Sosyal medyada her anını samimiyetle paylaşan Dilan Polat bu kez sevenlerini üzdü.

Konuşurken bir anda ağlamaya başlayan Polat, “Biraz yokum, biraz kendi içimde ulaştığım şeyler var bir süre uzak kalmak bana iyi gelecek” dedi.

Gözyaşlarını tutamayan ünlü fenomen, bu açıklamanın ardından sosyal medya hesabını kapattı.

Pek çok kişi, ‘Dilan Polat aldatıldı mı?’ yorumları yaptı.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybeden Polat, bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve pek çok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Bu işi sonlandıran Polat, ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve büyük başarı yakaladı. Şimdilerde iş insanlığının yanında fenomenlik yapan ünlü ismin Engin isminde bir eşi ve iki çocuğu var.

Dilan Polat aldatıldı mı?