Ayrılık iddiaları sonrası Buse Varol sessizliğini bozdu!

featured
service

Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili 2019 yılında oğulları Burak’ı kucaklarına aldı. Çiftin ikinci çocukları Eliz de 2021 yılında dünyaya geldi.
Geçtiğimiz yaz aylarında kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan’ın, Buse Varol ile evliliğinde kriz olduğu iddia edilmişti. Çift o dönem çıkan haberleri yalanlarken, ayrılık iddialarını yeniden gündeme geldi.

AYRI AYRI DOĞUM GÜNÜ
Kızları Eliz’in birinci yaşını kutlayan ikili, paylaşımlarında birbirine yer vermedi. Kızı için doğum günü kutlaması organize eden Buse Varol, pek çok paylaşım yaparken eşinin yanında yer almaması dikkat çekti.

BUSE’SİZ KUTLAMA
Alişan’ın ise anne, babası ve koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren kardeşinin eşi ve yeğenleriyle pozlarını paylaşırken; Buse Varol’un fotoğrafta yer almaması ‘ayrılık mı var?’ sorularını beraberinde getirdi.

blank
VAROL’DAN AÇIKLAMA
Tüm bu iddiaların ardından tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ya konuşan Buse Varol, konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

“Eliz’in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonra vazgeçtiler. Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Yemin ederim her şeyin üzerine. Beni davet etmedi kimse eve. Saygı duyuyorum hepsinin acısına. Ama Eliz bir daha 1 yaşına girmeyecek.”

Varol, sözlerine; “Gerçekten sorun yok. Alişan tabi ki bana ‘gel’ dedi. Ben de kendi kendilerine kutlasınlar istedim. Onların yerinde olsam ben de öyle davranırdım. Hepimiz bir aileyiz. Aynı soyadını taşıyoruz. Bir yas sürecinden geçiyoruz. Ben bunları sorun etmiyorum” diye devam etti.

Ayrılık iddiaları sonrası Buse Varol sessizliğini bozdu!