Muhazakâr Ailede Mal Paylaşım Kavgası Büyüyor: 76 Mılyonluk Arazi Satışa Konuldu

featured
service

Vardarlı İnşaat ve Tekstil AŞ’nin sahibi iş insanı İzzettin Vardarlı geçen yıl vefat etti. Vardarlı’dan geriye kalan yüklü miktardaki servetin paylaşımı, iki eşinden olan çocuklarını karşı karşıya getirdi. Fazilet, Oya ve Esra Vardarlı kardeşler ile üvey ağabeyleri Feyzullah Murat Vardarlı arasında devam eden çok sayıda dava ile savcılık soruşturması bulunuyor.

Halktv’de yer alan habere göre Vefat eden Vardarlı, iş yaşamı kadar güreş sporunun da önemli bir ismiydi. Vardarlı milli güreşçiydi.

DEĞERLİ ARAZİ SATIŞA ÇIKARILDI
Kardeşler arasında mal paylaşım kavgası sürerken, mahkemeden kritik bir karar alındı. Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi, Oya Vardarlı ve Esra Vardarlı ile Vardarlı İnşaat’ın da hissedarı olduğu Bakırköy Florya’daki değerli araziyi satışa çıkardı.

blank

Esra Vardarlı ile üvey ağabeyi Feyzullah Murat Vardarlı bir çok davada karşı karşıya.

DEĞERİ 76 MİLYON LİRA
Florya Şenlik Mahallesi’ndeki arazinin değeri 76 milyon 228 bin TL olarak belirlendi. İhaleye katılmak isteyenler 8-25 Eylül tarihleri arasında teklif verebilecek. İlk ihalede alıcı çıkmaması halinde, ikinci ihale 12-19 Ekim tarihleri arası yapılacak.

blank

Mahkeme eli ile satılacak arazi, İstanbul’daki en değerli bölgelerinden birinde.

BABANIN ŞİRKETİNE İCRA TAKİBİ YAPTILAR
Vardarlı kardeşler arasında devam eden davalarda, Oya Vardarlı ile kardeşi Esra Vardarlı, şirketten alacaklı oldukları gerekçesi ile 30 milyon liralık icra takibi yapmışlardı. Üç kız kardeşin yaptığı suç duyurusu sonrası da, Feyzullah Murat Vardarlı hakkında, evrakta sahtecilik suçlaması ile dava açılmıştı.

Muhazakâr Ailede Mal Paylaşım Kavgası Büyüyor: 76 Mılyonluk Arazi Satışa Konuldu