Burak Özçivit’i paylaştı! Ortalık karıştı…

featured

Angelina Michelle, Burak Özçivit paylaşımıyla gündemde. Instagram hesabından Burak Özçivit ile fotoğrafını paylaşan Angela Michelle’nin bu paylaşımı gündeme oturdu.

blank

Paylaşıma, ”I love Türkiye” yazan modele yorum yağdı.

blank

Akıllara, Burak Özçivit’in para karşılığında kadınlarla yemek yemesi geldi. Rusya’ya para karşılığında kadınlarla yemek yemeye giden Burak Özçivit, o dönem çok eleştirilmişti.

blank

Angela Michelle’nin bu paylaşımının gerçek olup olmadığı bilinmezken, yaşananlara Fahriye Evcen’in tepkisi de merak edilmeye başlandı. İşte Burak Özçivit paylaşımıyla gündem olan Angelina Michelle hakkında merak edilenler…

blank

ANGELINA MICHELLE KİMDİR?
Angelina Michelle 5 Ağustos 1991 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde Tarpon Springs şehrinde dünyaya geldi. Gençlik yıllarını Amerika Birleşik Devletleri’nde geçiren Angelina Michelle, daha sonra İtalya’ya yerleşmiştir.

blank

Angelina Michelle, M4 Models Management’in modellerinden biridir. Ciao Darwin’in 8. baskısında İtaşya’da ”Doğa Ana” olarak ün kazanmıştır.

blank

Moda dünyasının aranan isimlerinden olan Angelina Michelle, kızıl saçlara, renkli gözlere, düzgün fizik ve uzun boya sahiptir. Bu da seçtiği meslekte başarılı olmasının temel sebeplerinden biridir.

blank

İTALYA’DA TELEVİZYON KANALLARINDA İSMİNİ DUYURDU
Ciao Darwin 8 Terre Desolate’in 2019 baskısı ile İtalya’da ün kazanan Angelina Michelle, İtalyan televizyon kanallarının da dikkatini çekmeyi başarmıştır. Daha sonra Paolo Bonolis ve Luca Laurenti tarafından yürütülen televizyon programında, Doğa Ana rolü’nü üstlenmiştir.

blank

Güzel model, birçok yapımcıdan televizyon programı, dizi ve sinema projeleri konusunda teklifler alıyor.

blank

ANGELINA MICHELLE FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
Burcu aslan olan Angelina Michelle’nin boyu 1.80’dir.

blank

Angelina Michelle’nin Instagram hesabında 1 milyon takipçisi bulunmaktadır.

blank

 

blank blank blank blank blank blank

Burak Özçivit’i paylaştı! Ortalık karıştı…