Demet Akalın, Sporla Zayıfladı Halka Zayıflama Çayı Pazarladı

service

Habermozik.net’in haberine göre sanat dünyasından ünlü isimlere yüklü miktarlarda ücretler ödeyerek stroy reklamları çektiren zayıflama çaylarına bir yenisinin daha geçtiğimiz aylarda eklendiği, içinde yasaklı madde olarak bilinen ve daha çok zayıflama çaylarında kullanılan sibutramin olduğu iddia edilen aserola tozu isimli zayıflama çayının reklamlarını ünlü Aile Hekimi Uzman Doktor Ender Saraç’ın da yaptığı ortaya çıkarken bir süredir ünlü şarkıcı demet akalın tarafından da tanıtımı yapılan ve halka güven aşılamak için kendisinin de devamlı kullandığını iddia ettiği ve kısa sürede zayıflamaya yardımcı olduğunu söyleyerek bizzat sosyal medya hesaplarında ASEROLA TOZU adlı çayı paylaşan Demet Akalın’ın başını ağrıtacak şok bir iddia gündeme geldi.

Erdi Taşçı – Dr. Ender Saraç – Demet Akalın

İddialara göre, Aserola Tozu adlı zayıflama çayının sahibinin geçtiğimiz yıllarda İstanbul Emniyeti’nin zehirli zayıflama çaylarına yönelik yaptığı operasyonda göz altına alındığı ortaya çıkarken Erdi Taşçı’nın o dönem piyasaya sürdüğü Teff Tohumlu Zayıflama Çayı’nın içinde sibutramin adlı zehirli madde bulunmuştu.

Emniyet güçleri tarafından yapılan operasyon ile milyonlarca liralık zehirli çaya ve zayıflama haplarına el konulmuş, bir çok kişi bu sayede canını zehirlenmekten zor kurtarmıştı.

Yeni Günaydın’da yer alan habere göre Lüks hayata ve pahalı arabalara olan tutkusu ile bilinen erdi taşçı geçtiğimiz yıllarda yapılan operasyondan sonra uzun süre ortada görünmemişti.

Yıllar sonra aserola tozu zayıflama çayı ile ortaya çıkan Taşçı, bu seferde halkın gözünü boyamak için şarkıcı Demet Akalın ile anlaşırken iddialara göre yüklü miktarda reklam parası ödediği ve sosyal medya hesabında reklamını yaptırdığı ASEROLA TOZU adlı çayda da yoğun miktarda zehirli madde sibutramin kullanılıyor.

Daha önceki yıllarda yaptığı zayıflama çayına yoğun miktarda zehir maddesi sibutramin kattığı ortaya çıkan, Erdi Taşçı’nın yıllar sonra bu sefer başka bir isim ile piyasaya sürdüğü iddia edilen ASEROLA TOZU adlı zayıflama çayında da yoğun miktarda sibutramin olduğu iddia edildi.

Son dönemlerde aldığı kilolarla gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz aylarda migren tedavisi gördüğünü belirterek “Çok kortizon kullandım, haliyle biraz kilo aldım” ifadelerini kullanmıştı.

Kısa sürede kilo verdiği gözlerden kaçmayan Akalın, “Çift hoca ile çalışıyorum. 6-7 kilo verdim. Yoğun tempo çalıştık. Ama iyiyim” şeklinde açıklamada bulunmuştu. Kilo vermek için çift hoca ile çalışan Demet Akalın, vatandaşa ise sosyal medyadan zayıflama çayını tavsiye ediyor.

Akalın tarafından da tanıtımı yapılan ve halka güven aşılamak için kendisinin de devamlı kullandığını iddia ettiği ve kısa sürede zayıflamaya yardımcı olduğunu söyleyerek bizzat sosyal medya hesaplarında Aserola tozunu paylaşıyor. Sanatçının bu tanıtım için yüklü miktarda para aldığı iddia edildi.

DEMET AKALIN’IN ÖNERDİĞİ ZAYIFLAMA ÇAYI MARKASI ZEHİR TACİRİ ERDİ TAŞÇI’NIN ÇIKTI!

 

https://www.milliyet.com.tr/yerel-haberler/istanbul/toplatilan-teff-tohumlu-caylar-sahte-cikti-13181721

 

Demet Akalın, Sporla Zayıfladı Halka Zayıflama Çayı Pazarladı