Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç tatilde…

featured
service

blank

ÖN BALAYINA ÇIKTILAR

Milliyet’ten Kamil Sümer’in haberine göre; Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, Göcek’te ön balayı yapıyor. Rüzgarlı hava nedeniyle denize girmeyip, teknede vakit geçiren ikili, tebrik telefonlarını kabul etti. Özdemir düzgin fiziğiyle adından söz ettirirken, Oğuzhan Koç da kaslarıyla dikkat çekti.

Göcek’te tatilin tadını çıkaran Özdemir teknenin ön kısmında hem kitap okudu hem de güneşlendi. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir’i kahkahalara boğdu.

blank

TELEFONLARI SUSMADI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmadı. Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevapladı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne oldu.

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazeticileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam verdi.

Geçtiğimiz gün 15 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı çiçekli bikinisi ile beğeni yağmuruna tutulan Özdemir, bu kez mor bikinisi ve güzelliği ile dikkat çekti. Oğuzhan Koç’un sosyal medyada yayınladığı karın kasları ise tescillenmiş oldu.

blank

CUMA GÜNÜNE KADAR TEKNE TURU YAPACAKLAR

Neşelerinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen sevgililer, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmeyi tercih etmedi. Yoğun geçen sezonun ardından tatil rotalarını Muğla’ya çeviren çiftin, cuma gününe kadar Göcek koylarını dolaşacağı öğrenildi.

 

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç tatilde…