‘Deniz Baykal CHP’den istifa etti’ haberi gelirse şaşırmayın

featured
service

CHP’de Aslı Baykal’ın istifasının ardından babası Deniz Baykal’ın da her an CHP’den istifa edebileceği konuşuluyor. Hürriyet’ten Abdulkadir Selvi, “Televizyonlara ‘Deniz Baykal CHP’den istifa etti’ diye bir son dakik düşerse şaşırmayın” diye yazdı.

Abone ol

Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal’ın “yeni parti kuracak” iddialarının ardından CHP’den istifasının ardından Deniz Baykal’ın da istifa edeceği konuşulmaya başlandı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Baykal ailesinin yakınlarıyla konuştu ve her an Deniz Baykal’ın da istifa edebileceğini yazdı. İşte Abdulkadir Selvi’nin yazısından o bölüm…

Baykal Ailesi’nin yakınlarıla konuştum

Aslı Baykal CHP’den istifa edince gözler Deniz Baykal’a çevrildi. Hatta Ankara kulislerinde Deniz Baykal’ın da istifa edeceği konuşulmaya başlandı. Baykal ailesinin yakınlarına ulaştım. Aslı Baykal’ın istifa kararı için, “Öyle gerekiyordu” dediğini söylediler. Deniz Baykal’ın istifasının şimdilik söz konusu olmadığını ifade ettiler.

Aslı Baykal’n ‘başörtü’ rahatsızlığı

Aslı Baykal’ın kişisel nedenlerle değil, CHP’nin son dönemdeki politikalarından rahatsızlık duyduğu için istifa kararı aldığının altını çizdiler. Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışı gibi nedenlerin Aslı Baykal’ın istifa kararını almasında etkili olduğunu söylediler. 

‘Baykal istifa etti’ son dakikası…

Aslı Baykal’ın istifasının bir işaret fişeği olduğu ifade ediliyor. Deniz Baykal istifa etmedi ama onun da CHP’nin son dönemdeki politikalarından rahatsız olduğu söyleniyor. Bir gün “Deniz Baykal CHP’den istifa etti” diye bir son dakika haberi düşerse şaşırmayın.

‘Deniz Baykal CHP’den istifa etti’ haberi gelirse şaşırmayın