Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı hamlesi ‘Sarıgül ailesini’ karıştırdı…

featured
service

 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül belediye başkanlığı için kolları sıvamış CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu iletmişti.

blank

Emir Sarıgül’ün bu hamlesinin ardından sosyal medyada adının karıştığı skandallar da konuşulmaya başlandı. Bunlardan bir de Veryansın Tv’de Egin Balım ve Erdem Atay’ın yaptığı programdı.

blank

“Sarıgül’ün ayağındaki pranga; oğlu Emir” notu ile paylaştıkları programı ilginç kılan ise Mustafa Sarıgül’ün diğer oğlu Ömer Sarıgül’ün RT’lemesi oldu.

blank

Programda Emir Sarıgül’den, “Mustafa Sarıgül’ün hayatının sınavı” olarak bahsedilirken oğul Sarıgül’ün medyaya yansıyan skandal olayları birbiri ardına anlatıldı.

Yayında gösterilen videolarla, Erzincan’da otobüsten boş sokakları selamlamasından, polis telsizi ile emniyet şeridi boşaltmasına, Zekeriya Öz ile birlikte Galatasaray maçına gitmesinden Hayri İnönü’ye ölüm tehdidinde bulunmasına kadar birçok olayı anlatılan Emir Sarıgül’ün skandalları çoğu zaman babası tarafından örtülse de olayların ardının kesilmediği ifade ediliyor.

Bu programa ait videoyu RT’leyen Ömer Sarıgül daha sonra dikkat çeken bir paylaşım daha yaptı.

blank

Ömer Sarıgül, “Sosyal medyada yaptırılan sipariş haberler.. Parayla pulla tutulan 3-5 destekçi.. Sonunda sosyal medyada çığ gibi büyüyen olumsuz tepkiler… Bazen sadece izlersin ve gülersin.. Haklı olanın acelesi yoktur.. Doğru yerini elbet bulur..” ifadelerini kullandı.

blank

Emir Sarıgül’ün Şişli Belediye Başkanlığı hamlesi ‘Sarıgül ailesini’ karıştırdı…