Eski eşi Selin Barlas’ın kafasını yumruklayan Cem Dizdar atağa kalktı

featured
service

Spor camiasının tanınan yorumları arasında yer alan Cem Dizdar eşi Selin Barlas, 16 Ekim 2020 günü boşandı.

İkili boşandıktan kısa bir süre sonra son bir akşam yemeği yemek istedi. Bunun için İstinye’de bir restoran giden çift arasında yeniden tartışma yaşandı.

İddiaya göre Barlas’ın evine giden çift arasında başlayan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü.

Yine iddiaya göre Cem Dizdar, Selin Barlas’ın göğsüne, kafasına yumrukla vurup yaraladı. Dizdar, iddiaya göre eski eşini darp ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

blank

ESKİ EŞLER BİRBİRİNİ DÖVDÜ

Hastaneye başvurarak tedavi altına alınan Selin Barlas’ın vücudunda kemik kırığı olacak ve basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek biçimde yaraladığına dair rapor verildi.

Rapor sonrası savcılığa başvurarak şikayetçi olan Barlas, eski eşinin cezalandırılmasını istedi. Savcılık yürütülen soruşturma sonunda, Vücutta Kemik Kırığı Olacak Biçimde Yaralama, Hakaret’ suçlarından iddianame düzenledi. 6,5 yıla kadar hapsi istenen Cem Dizdar, olayla ilgili kendisinin de yaralandığını iddia ederek, savcılığa başvurdu.

KARŞILIKLI DARP DAVASI

Dizdar, aralarında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktığı, eski eşinin araba kullandığı sırada kendisini eliyle darp ederek yaraladığını iddia etti. Kendisinin de darp edildiğine dair raporu svcılığa sunan Dizdar, eski eşinin cezalandırılmasını istedi. Savcılık, Selin Barlas’ın araç içerisinde seyir halindeyken Dizdar’a sağ ve sol elini kullanarak yumruk attığını iddia ederek Barlas hakkında dava açtı.

İddianamede, Dizdar’ın, sağ gözünde, kafasının sağ tarafında, sağ omuzunda darp izine rastlanıldığı ve vücudunda tırnak izlerine rastlanıldığına dair sunulan adli tıp raporundan bahsedilerek, Barlas’ın ‘Basit yaralama’ suçundan cezalandırılması istendi. Dosya, Cem Dizdar’ın yargılandığı dosya ile birleştirilmek üzere Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

Eski eşi Selin Barlas’ın kafasını yumruklayan Cem Dizdar atağa kalktı