Fuhuş baskınında ünlü mankenler gözaltına alındı?

featured
service

İstanbul’da son yılların en büyük fuhuş operasyonu gerçekleştirildi. Sosyeteye ve iş adamlarına kadın pazarlayan bir şebekeyi tespit eden İstanbul polisi, sabaha karşı 60 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. 23’ü mağdur, 21’i bu mağdur kadınları pazarlayan toplam 44 kişi gözaltına alındı.

ÜNLÜ İSİMLER MAĞDUR OLARAK GÖZALTINDA


Operasyonda yaklaşık 50 kişi, “fuhuş yapmak”, “fuhuşa aracılık etmek” suçlarından gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler arasında halen vizyonda olan “Kadın Krallığı” filminde de rol alan Didem Erol ile Ebru Şancı, Eda Yeşilmen, Aslı Egemen Gökçe,  Pervin Körükçü adlı mankenlerin de bulunduğu öğrenildi. Bu arada şebekenin elebaşısının Dinçer Dinçsoy olduğu belirtildi. Dinçer Dinçsoy birkaç yıl önce kamuoyunda ’Barbi’ operasyonu olarak bilinen operasyonda gözaltına alınmış, ancak pazarladığı kadınların şikayetçi olmaması üzerine serbest bırakılmıştı.

İlk gelen bilgiler arasında sanatçı Fatih Ürek’in de gözaltına alındığı iddia edilmişti, ancak ilerleyen saatlerde böyle bir gözaltı olmadığı anlaşıldı.

Fuhuş baskınında ünlü mankenler gözaltına alındı?