Gözünü çıkarıp taktı 5 milyona yakın izlenme aldı!

service

Dünya bu adamı konuşuyor, TikTok’taki bir videosu 4.5 milyonun üzerinde izlenme aldı. 11 yaşındayken gözünü kaybeden Amit Ghose’un gözünü çıkarıp yerine takmasıyla ilgili videosu izlenme rekoru kırdı. Amit Ghose’den dikkat çeken açıklamalar geldi.

Bir adam, takma gözünü gözünü gösterdikten sonra TikTok’ta viral oldu.

Birmingham’dan 33 yaşındaki Amit Ghose’a iki yaşındayken nörofibromatozis tip 1 (NF1) adı verilen nadir bir genetik durum teşhisi kondu. Ghose’un yüzünün sol tarafında ve bir gözünde büyüyen tümör 11 yaşındayken çıkarıldı.

Bir hukuk firmasında ilişki yöneticisi olarak çalışan Ghose, NeedToKnow.co.uk’ye “Geçmişte, durumum hakkında çok üzüldüm – bazen aşırı derecede moralim bozuk ve depresif hissettim” ifadelerini kullandı.

“Başkalarını kıskanırdım,” diye itiraf eden adam, “Normal’, simetrik yüzlerine bakar ve kendimi çirkinmiş gibi hissederdim.” dedi.

Ghose, yüz şekli bozukluğuyla ilgili günlük deneyimlerini, şimdi milyonlarca görüntüleme alan TikTok’ta yayınlamaya başladı.

5 milyona yakın izlenme aldı

4,5 milyondan fazla izlenen yakın tarihli bir klipte Ghose, kullanıcılara gözünün nasıl çıkarılıp yeniden takılabileceğini gösterdi.

Klipte, tüm göz yuvasını kaplayan bir yamayı andıran protez gözü çıkarıyor ve altında onu bağlı tutmak için kullanılan mıknatısları ortaya çıkmasını gösteriyor.

Ghose’un sosyal medyadaki takipçileri ona protezi çıkarıp takmanın “acıtıp acıtmadığını” sordu.

Bazı insanlar ‘Aman Tanrım… yüzüne ne oldu?” derken bazıları ise ‘Üzerinizden tren mi geçti?’ diyerek dalga geçtiler.

Bazen açık bırakıyorum

The New York Post’taki habere göre Ghose, bu durumla ilgili olarak “Bazen evdeyken açık bırakıyorum ve kapı çalıyor ve gözümü yormadığımı unutup kapıyı açmaya gidiyorum” ifadelerini kullanıyor.

Ghose, “Ve eğer bir postacıysa veya teslimat yapan biriyse, genellikle gerçekten çok sarsılırlar,” diye itiraf etti.

Hayatında ona asla aşkı bulamayacağını söyleyenlere rağmen Ghose, karısı Piyali ile Mayıs 2021’de bir aile dostu tarafından tanıştırıldıktan sonra bir yıl önce evlendi.

SWNS’ye konuşan Ghose, “İnsanların beni bir kişi olarak yargılamaktansa görünüşüme göre yargılamasından endişelendim.” “Ama Piyali’ye merhaba dediğim ve kendimi tanıttığım andan itibaren her şey yolunda” dedi.

Ghose, insanlara yardım etmeyi ve onlara ilham vermeyi umarak, deneyimi hakkında videolar çekmeye devam etmeyi planladığını söyledi.

“İnsanları zorluklar konusunda eğitmek ve sonunda görünür farklılıkları normalleştirmek istiyorum” diye açıkladı ve durumuyla “fazla mesai” yaptığını da sözlerine ekledi.

“Nasıl göründüğümü değiştiremem,” diye alay etti. “Ama zihniyetimi değiştirebilirim.”

 

Gözünü çıkarıp taktı 5 milyona yakın izlenme aldı!