Gülşen’den flaş boşanma açıklaması

featured
service

Ünlüler dünyasında son dönemin tartışılan ismi Gülşen, geçtiğimiz akşam bir AVM’de objektiflere takıldı.

blank

Yeni şarkısı ‘Lolipop’ ile gündemde olan 45 yaşındaki popçu, muhabirlerin “Pozlarınız ve verdiğiniz son konserde arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna yanıt verdi.
blank

Gülşen, konuyla ilgili olarak, “Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun” ifadelerini kullandı.

blank

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz hafta Zorlu PSM’de dinleyicileriyle buluşan ünlü şarkıcı, derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekmişti. Bir ara seyircilerin arasına karışan Gülşen’in, arkadaşı Tolga Sezgin’in kucağına oturması sosyal medya olay olmuştu.

blank

OZAN ÇOLAKOĞLU’NUN TEPKİSİ OLDU MU?

2016 yılında bu yana aranjör Ozan Çolakoğlu ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı, basın mensuplarının “Ozan Bey’in tepkisi oldu mu peki?” sorusuna sert çıktı.

blank

Bu evliliğinden Azur Benan adında bir oğlu olan Gülşen, “Ne tepkisi? Dediğim gibi ben konser veriyorum sadece ve böyle de devam edecek bu” dedi.

blank

BEN GÜLŞEN’E KARIŞMIYORUM

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda eşinin iddialı sahne kıyafetleriyle ilgili konuşan Ozan Çolakoğlu, Gülşen’e destek çıkmıştı.

blank

Ünlü isim, “Ben karışmıyorum onun işidir saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta” ifadesini kullanan Çolakoğlu, yapılan olumsuz yorumlardan rahatsızlık duymadığını söylemişti.

blank

“Biz normal işimizi yapıyoruz, ortalık kendi kendine kaynıyor” diyen Çolakoğlu, “Gülşen işini yapıyor insanlar konuşuyor. Huzursuz etmiyor bizi ilgilenmedikçe bir şey etkilemiyor. Ben yapı olarak Gülşen ya da başka insanın yaptığı işi eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Herkes kendi hayatından sorumlu herkes kendi işine baksın” ifadelerini kullanmıştı.

blank

RAHATSIZ OLAN GELMEZ

“Sizce sahnede dekoltenin bir sınırı olmalı mı?” sorusuna da yanıt veren Ozan Çolakoğlu, “Kime göre kimi baz alacaksın? Biri öyle biri böyle diyor. Burada merci kim? Bana göre merci oraya, o mekana gelen insanlar. Onlar rahatsız olmuyorsa ve memnunsa sıkıntı yoksa başkalarına ne bundan? Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez yani bitti. O kadar basit. Ben ilgilenmediğim konulara bakmıyorum sosyal medyada” demişti.

blank blank blank blank blank blank

 

Gülşen’den flaş boşanma açıklaması