Ünlü işadamı Yunus Deniz, uzun zaman sonra Alaçatı gecelerinde

featured
service

Ünlü İş İnsanı Yunus Deniz, uzun zaman sonra Alaçatı gecelerinde Kurban Bayramı Tatilinin uzun soluklu olması sebebi ile birlikte İş Dünyası ve Cemiyet Hayatının ünlü isimleri soluğu Bodrum ve Çeşme’de Aldılar. Ünlü iş insanı Yunus Deniz’de Bayram Tatili için soluğu Çeşme’de alan isimler arasındaydı.

Ünlü iş insanı Yunus Deniz geçtiğimiz akşam yakın dostları ile birlikte Alaçatı Cahide’de ünlü sanatçı Linet’i dinleyerek felekten bir gece çaldılar. Gece boyunca Linet’in söylediği şarkılara eşlik eden ünlü iş insanı her şarkıda Sahneyi Şampanya yağmuruna tuttu.
Gecenin sonunda yakın dostları ile birlikte mekandan ayrılan Deniz; şık giyim tarzı ile dikkatleri üzerine çekerken kendisini görüntüleyen gazetecilere “Bayram tatilinin uzun olması sebebi ile Dostlarımla Çeşme’ye Geldim, bayram sonuna kadar buradayım, Moskova ve Dubai’den yakın misafirlerim gelecek onlarla da buradan sonra Bodrum’a geçerek yaz sezonunu tamamen açmış olacağım.” diyerek uzaklaştı.
Daha önce Maslak’taki Cahide adlı mekanda kızlı-erkekli arkadaş grubu ile eğleneniyken objektiflere yakalanan Yunus Deniz, felekten bir gece çalmıştı.

Gecenin ilk ışıklarına kadar, vur patlasın çal oynasın keyifli anlar geçiren iş insanı, mekanı yalnız terk ederken keyifli olduğu dikkatlerden kaçmamıştı.
Mekan çıkışı basın mensupları ile ayak üstü sohbet eden Yunus Deniz, “Arkadaşlarımla eğlendik. Bir süredir gece çıkmıyordum.” derken muhabirlerin “Sizi uzun zamandır görmüyorduk. Neler yapıyorsunuz? şeklindeki soruya “Yoğun bir şekilde çalışıyorum. Ülkeye karşı sorumluluklarımız var.” cevabını verdi. Şoförünün gelmesi ile Bentley marka aracına yönelen Deniz, evinin yolunu tutmuştu.
Yunus Deniz’in sürekli Cahide isimli mekânlarda takılması da ayrı bir soru işareti bıraktı.

Ünlü işadamı Yunus Deniz, uzun zaman sonra Alaçatı gecelerinde