Kocası azılı dolandırıcı çıktı

featured
service

blank

BİNBİR KILIĞA GİRDİ

Kocası azılı dolandırıcı çıktı. İranlı adam kimi zaman kuyumcu kimi zaman Dubaili iş insanı oldu. Binbir kılığa girdi, tanınmamak için mide ameliyatı bile oldu.

blank

BİR TÜRLÜ BOŞANAMADI

Show Haber’in haberine göre Bütün bunları öğrenince ayrılmak isteyen eşi, bir türlü boşanamadı. Kızıyla bile tehdit edildi.

blank

EVE GİREN PARALARDAN ŞÜPHELENMEYE BAŞLADI

İlk yıllarda problem yaşamayan kadın, eve giren paralardan şüphelenmeye başladı. Çocukları doğduktan sonra her şey daha da netleşti. Kadının iddiasına göre kocası kara parayı evde aklamaya başladı.

DOLANDIRMADIĞI KİMSE KALMADI

Adamın İran’da dolandırmadığı kimse kalmamıştı. Gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başlamıştı. Eve sürekli mahkeme kağıtları gelince kadın boşanmak istedi.

Yaşadıklarını anlatan kadın şunları ifade etti:

“İHBAR ETTİM, HİÇBİR ŞEY OLMADI”

Kuyumcuyum, kapalı çarşıda ofisim var. Dubaili bir iş adamıyım. Kendisi 150 kiloydu. Mısır vatandaşını dolandırıyor, 8-9 milyon dolar. Tanınmamak için mide ameliyatı oluyor. Şu an kaçak durumda. Ben eşi olarak ihbar ettiğim halde hiçbir şey olmadı.

Çok miktarda döviz girip çıkıyordu eve. Para Bitcoin üzerinden geldiği için, dövizcilerden başkaları teslim aldığı için ispatlanmıyor. Ben bu adamın benim evliliğim üzerinden, benim ülkemde kara para aklaması…

Bu adam ülkesine gidip cezasını çekmeli. Bana birden ‘Sen beni ihbar ettin’ diyerek saldırmaya başladı. Ben de koşarak binadan çıkıyorum. Daha sonra kimliklerimizi, pasaportlarımızı çalıp gidiyor.”

Kocası azılı dolandırıcı çıktı