TEKİRDAĞ’DA ŞEHİT MEZARLIĞINDAN SKANDAL GÖRÜNTÜLER

featured
service

TEKİRDAĞ – Tekirdağ çok büyük bir drama ev sahipliği yapıyor. 1. Dünya Savaşı’nda yaralanan ve tedavi için Tekirdağ’a getirilen askerler arasında şehit düşenlerin defnedildikleri mezarların yerinde şimdi yeller esiyor.

blank

Trakya Türk Televizyonu’ndan İrfan Demir ve Bülent Çakırlı bu skandalın izini sürdü. Aylar süren çalışmaları sonucunda gerçeği ortaya çıkaran Demir ve Çakırlı, sadece kenti değil Türkiye’yi sarsacak olayın televizyon versiyonunu da usta televizyoncu Cemal Bilge yönetiminde bir ekiple dün kayıt altına aldılar.

blank

Önümüzdeki hafta Trakya Türk Tv ekranlarında yayınlanacak skandal haberin görüntüleri sadece Tekirdağ’ı değil Ankara başta olmak üzere ülkenin bütün illerinde çok konuşulacağa benziyor.

blank

Yüzlerce şehidin defnedildiği alanda koca koca binaların dikili olması, şehitlikten geriye sadece fotoğrafını gördüğünüz şu anıtın kalması görenleri sadece şaşırtmıyor aynı zamanda kara kara da düşündürüyor. İrfan Demir ve Bülent Çakırlı’nın çektikleri kurgusunu Cemal Bilge’nin yaptığı haber önümüzdeki hafta Cuma gecesi saat 20.15’de sadece ve sadece Trakya Türk Televizyonu’nda.

blank

TEKİRDAĞ’DA ŞEHİT MEZARLIĞINDAN SKANDAL GÖRÜNTÜLER