KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA MUAZZEZ ERSOY RÜZGARI ESTİ

featured
service

Türk Sanat Müziği’nin Nostalji Kraliçesi, 3 saat boyunca muhteşem repertuarı, sesi ve güçlü yorumuyla sahnede adeta izleyenleri büyülerken, bayram tatili olmasına, İstanbul’un bilinen kalabalığı olmamasına rağmen Kuruçeşme’yi hınca hınç dolduran müzikseverlere muhteşem saatler yaşattı. Ersoy’un şarkılarına hep bir ağızdan dev ‘Kuruçeşme Korosu’ eşlik etti. Ersoy, Türk Sanat Müziği’nin en sevilen şarkılarının yanı sıra Fatih Erkoç’tan, Barış Manço’dan Neşet Ertaş’tan okuduğu eserlerle müzikseverleri adeta müziğe doyurdu.

blank

Zayıf olunca sahnede ne giyseniz yakışıyor Gülşenime dokunmayın!

blank
Heykel gibi ona her şey yakışıyor!
Konserinde Asiye Birben imzalı 2 kostüm giyen Muazzez Ersoy, ilk olarak pembe, göğüs dekolteli, uzun bir kostüm tercih ederken, ikinci olarak giydiği mini elbisesiyle de her zamanki tarzının dışına çıkarak dikkatleri üzerine çekti…

blank
Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla sohbet eden Muazzez Ersoy, dekolte kostümünü soran gazetecilere de “Zayıf olunca sahnede ne giyseniz yakışıyor” dedi. Gülşen’in sahne kostümlerinin çok konuşulduğu hatırlatılınca da “Gülşenime dokunmayın. Heykel gibi, ona her şey yakışıyor. Onu çok seviyorum” dedi.

Kocasız hayat oh ne rahat!
Hesap soran yok, nerede kaldın diyen yok!
Muazzez Ersoy, konserinin ikinci bölümünde seyircisiyle sahnede yaptığı karşılıklı sohbette de “Kocasız hayat oh ne rahat. Hesap soran yok, nerde kaldın diyen yok. Bundan daha rahat bir hayat var mı? Bak sahneden ineceğim yarın evime Bodrum’a gideceğim mesela, karışan hiç yok” diyerek salonu kahkahaya boğdu.

KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA MUAZZEZ ERSOY RÜZGARI ESTİ