Maraşlı’nın kimliği deşifre olacak mı?

featured
service

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın bu akşam ATV’de yayınlanacak yeni bölümünde Mehmet İnce’nin gizli dosyası Savcı Tolga’nın eline geçiyor. Heyecanla beklenen bölümde Maraşlı’nın gerçek kimliği olan Mehmet İnce’nin nasıl deşifre olacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Dizinin yeni bölümde; Savcı Tolga, Maraşlı ile ilgili olduğunu düşündüğü Mehmet İnce’nin dosyasına ulaşıyor. Dosyada Mehmet İnce’nin, Nevzat olduğunu öğrenen Savcı daha da hırslanıyor. Nevzat’ın, kardeşi bildiği Maraşlı’yı korumak için hayatını tehlikeye atacağı bölümde tansiyon iyice yükseliyor. Savcı’ya deşifre olmaktan kurtulan Maraşlı’yı bölümde bir sınav daha bekliyor. Mahur’u, kızı Zeliş ile bir araya getirmek zorunda kalan Maraşlı tedirginlik yaşıyor. Zeliş’i tembihleyen Maraşlı’yı çıktıkları akşam yemeğinde zorlu bir sınav bekliyor. Zeliş, Mahur’a gerçekleri anlatacak mı?

HURDACI MEHMET İNCE DOSYASININ PEŞİNE DÜŞÜYOR!

Soluk soluğa izlenecek bölümde Hurdacı ve Savaş, Savcı’nın elinde olan Mehmet İnce dosyasına ulaşmak için oldukça tehlikeli bir plan yapıyor. Oynadıkları büyük oyunla dosyaya ulaşan Hurdacı, Nevzat’a ulaşıyor. Tansiyonun sürekli tırmanacağı bölümde Maraşlı ve Hurdacı acaba karşı karşıya gelecek mi?

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” bu akşam 20.00’de ATV’de ekrana geliyor.

 

Maraşlı’nın kimliği deşifre olacak mı?