Menajerimi Ara’da Ozbi ve Sokrat St’nin rap atışması yeni bölüme damga vuracak

featured
service

Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden heyecan yaratan bir ön izleme sahnesi daha yayınlandı. Başarılı oyuncular Burak Altay, Ecrin Su Çoban, Serkan Tınmaz ve Defne Yalnız’ın yanı sıra kitleler tarafından dinlenen ünlü rapçiler Ozbi, Sokrat St ve Tepki’nin konuk sanatçı olarak yer aldığı bölümün ikinci ön izleme sahnesinde Ozbi ve Sokrat St’nin rap atışması yeni bölüme damga vuruyor.

‘Menajerimi Ara’nın Pazar günü ekranlara gelecek yeni bölümünden yayınlanan 2. ön izleme sahnesi dizinin 40. bölümüne dair heyecanı artırdı. Kıraç’ın (Barış Falay) yaptığı bir plan sonucu rap dünyasının dikkat çeken rapçileri Ozbi ve Sokrat St sahnede karşı karşıya geliyor. Sahnede kapışan ikilinin tutuştuğu rap atışması hafızalara kazınacak dizelere sebep olurken, ikili seyircilere temposu yüksek bir bölümün sinyallerini veriyor. Bu durumdan çok memnun görünen Kıraç’ın planının nasıl sonuçlanacağı ise şimdiden merak uyandırıyor.

Kadrosunda Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!

Menajerimi Ara’da Ozbi ve Sokrat St’nin rap atışması yeni bölüme damga vuracak