Meryem Uzerli’nin Dubai tatili

featured
service

Son olarak 2019 yapımı ‘Kovan’ filminde rol alan Meryem Uzerli, 2014 yılında Can Ateş’ten olan kızı Lara’yı, geçen sene ise küçük kızı Lily Koi’yi dünyaya getirmişti. Hayatını Almanya’da sürdüren güzel oyuncu, uzun süredir ekranlardan uzak olsa da sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını da yayınlayan güzel oyuncu, bu paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ailesiyle birlikte tatil için Dubai’ye giden oyuncu, kızlarıyla verdiği eğlenceli pozları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

blank

ANNESİNİN KIZI!

38 yaşındaki Meryem Uzerli’nin çocukları sevimli halleriyle sosyal medyada ilgi odağı olurke; sekiz yaşındaki Lara’nın annesine olan benzerliği dikkat çekti.

EN BÜYÜK HAYALİ!

Öte yandan MAG Dergisi’nin ekim sayısına konuk olan Meryem Uzerli, “Daha sağlıklı olmak ve bahçeli bir evde yaşamak istiyorum. Şu an bir apartman dairesinde oturuyoruz. Bir de annemi ve babamı daha çok görmek istiyorum. En büyük hayalim çocuklarım Lara ve Lily’ye güzel bir gelecek yaratmak ve bu dünyada kadın-erkek eşitliğini nihayet görebilmek” demişti.

Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli, iki çocuğu Lara ve Lily Koi’ye kendi bakıyor. Bakıcı tutmayan oyuncunun, pandemi sürecinde ise; market dışında evinden çıkmadığı öğrenilmişti.
Etiket: Meryem Uzerli

Meryem Uzerli’nin Dubai tatili