“MURAT KARABOVA BANA TECAVÜZ ETTİ” DİYEN ESRA ERSOY TACİZDEN CEZAEVİNDE

featured
service

Geçtiğimiz günlerde; Kamuoyunda Ciciş kardeşlerden olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy (39), 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’nde aldığı 10 yıl 1 ay hapis cezasının ardından hakkında çıkarılan tutuklamaya yönelik yakalama kararı sonrası İstanbul’da gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Ersoy, tutuklama kararının ardından cezaevine gönderildi. Ersoy cezaevine girerken, “Ben masumum. Alnım ak” dedi.

Esra Ersoy’un Cezaevine Girmesinden Sonra gözler 14 Mart 2017 Tarihini

Akıllara Getirdi. Ersoy o Tarihlerde’de Bu sefer Kendisine Tecavüz Edildiğini öne sürerek mahkemenin Yolunu Tutmuştu. Şimdilerde ise, Aynı Suçtan Kendisi Cezaevinde girdi.

Magazin dünyasında ‘Cicişler’ olarak bilinen kardeşlerden Esra Ersoy, galerici Murat Karabova’nın kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüş ve şikayette bulunmuştu.

Esra Ersoy’a tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan gece hayatında playboy olarak kendisini lanse ettiren ve ünlü isimlerle aşk yaşadığı bir çok kere medya’ya yansıyan ancak hiç bir ünlü ile gerçek anlamda birlikteliği kanıtlanamayan galerici Murat Karabova’nın kendisine hayvan gibi tecavüz ettiğini açıklamıştı.

Karabova’nın “Kendi isteğiyle birlikte olduk. 20 bin euro ve lüks marka çanta istedi. Almayacağımı söyleyince iftira attı” dedi. Esra Ersoy’dan bu iddiaya yanıt gecikmedi.

Konuyla ilgili o tarihte bir açıklama daha yapan Esra Ersoy ise “Bana hayvan gibi tecavüz etti” diyerek iddiasını bir adım daha öteye taşıması magazin arşivlerinde yerini bakın nasıl yer almıştı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Hangi tecavüzcü ben tecavüzcüyüm der ki. Benimle zorla ilişkiye girmek istediği sırada kendisiini tanımadığımı ve aşık olmadığım bi adamla birlikte olamayacağımı defalarca kendisine söylemem rağmen bana hayvan gibi tecavüz etti. Bu olaydan sonra erkek arkadaşımla aram bozuldu. Bunlarıın bir bedeli olamaz. Bana uzlaşmak için 100 bin TL teklif eden kendisiydi ben kabul etmedim. Beb baba yaptıklarının bir bedelini isteyecek olsam bu adamın gücü yetmez buna. Ama istemedim çünkü Esra Ersoy’u parayla satın alamazsınız. Esra Ersoy aşık olmadığı adamın koynuna girmez, giremez. Ben yaşadığım bu olaydan sonra aşık olduğum adamla ayrıldım. Dengem bozuldu. Sakinleştiricilerle yaşıyorum. Tam toparlayacağım kendimi derken tekrar karşıma bu adamın yaptığı yalan açıklamalar çıktı. Ne kadar uğursuz bir insanmış. Hayatımın içine etti.

13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan ‘Ciciş Kardeşler’ olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, geçtiğimiz tutuklanarak cezaevine gönderildi.

https://www.haber3.com/magazin/cicis-esra039dan-sok-sozler-bana-hayvan-gibi-tecavuz-etti-haberi-4593291

https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/cezaevine-giren-cicis-kardeslerden-esra-ersoy-ben-masumum-alnim-ak,tFYVTWKYTkSzCvFCvKT0YQ

“MURAT KARABOVA BANA TECAVÜZ ETTİ” DİYEN ESRA ERSOY TACİZDEN CEZAEVİNDE