Otellere fuhuş baskını!

featured
service

Turizm sektörünün haber radyosu Turizm FM’in haberine göre Yalova ili Çınarcık ilçesi merkezli olmak üzere, İstanbul ve Kocaeli illerinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda kamu sağlığının ve ahlakının korunması amacıyla Yalova Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’nin yapmış olduğu planlı ve projeli çalışma sonucunda fuhşa teşvik, aracılık, yer temini veya zorlama suçunu işledikleri belirlenen 8 şüpheli tespit edildi.

Düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucunda 8 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alınırken 5’i yabancı uyruklu 1’i Türk vatandaşı olmak üzere toplam 6 mağdur kadın kurtarıldı.

Planlı ve projeli çalışma sürecinde Yalova ili Çınarcık ilçesinde faaliyet gösteren ve fuhuş eylemlerine kolaylık veya yer temini yaptığı da tespit edilen 3 otel ile sahipleri ve çalışanları ile ilgili idari işlem başlatıldı.

Başlatılan işlemler kapsamında şüphelilerden R.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.Ç. ve M.A. tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi. Yalova Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarının aralıksız devam edeceğini bildirdi.

Otellere fuhuş baskını!