Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde dolar skandalı

featured
service

Hasta parasını hemen yatırdı ve 20 Aralık 2021’tarihinde ameliyat için çağrıldı. Parasını peşin ödeyen hasta Özel Aritmi Osmangazi Hastanesine 20 Aralık 2021 tarihinde ameliyat olmaya gidince tam bir skandal şokla karşılaştı.
Ameliyata hazırlanmış hastadan tam ameliyata gireceği esnada ”sizden 9 aralıkta parayı peşin aldık ama 20 aralıkta dolar arttı. Aradaki farkı ödemek zorundasınız” denince ameliyata hazırlanmış hasta ameliyat edilmedi.

Hastanın ”ben paramı peşin verdim. Dolarla ne işim olur, ameliyatı yapmak zorundasınız” demesine rağmen oralı olmayan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi doktor ve yetkilileri ameliyata hazırlanmış ve giyinmiş sırasını bekleyen hastayı bırakarak ameliyat etmedi.

 

Bursa’da gün geçmiyor ki Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi bir skandalla sarsılmasın. Bu seferki ne hasta haklarına, ne insanlığa nede adalete sığacak cinsten. Hastadan ameliyat için parayı nakit alan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi, ameliyat günü hastadan kur farkını ödemesini istedi. Ameliyata hazırlanmış hastadan tam ameliyata gireceği esnada ”sizden 9 aralıkta parayı peşin aldık ama 20 aralıkta dolar arttı. Aradaki farkı ödemek zorundasınız” denince ameliyata hazırlanmış hasta ameliyat edilmedi. Hastanın ”ben paramı peşin verdim. Dolarla ne işim olur, ameliyatı yapmak zorundasınız’‘ demesine rağmen oralı olmayan Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi doktor ve yetkilileri ameliyata hazırlanmış ve giyinmiş sırasını bekleyen hastayı bırakarak ameliyat etmedi.

Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde skandal
Aynı gün bir çok hastanın da kur farkı nedeniyle ekstra para ödemeye zorlandığı, kabul edenlerin ameliyat edildiği, kabul etmeyenlerinde kapı dışarı edildiği bilgisine ulaşıldı.

Ameliyat edilmeyen hastanın sizi şikayet edeceğim demesine rağmen Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi doktor ve yetkililerinin ”kime şikayet edersen et” diyerek aldırış etmemeleri skandalın başka bir içler acısı durumu.

 

Bursa

Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi’nde dolar skandalı