ORHAN PALA İÇİN ŞİRKET SAHİPLERİ ÖZEL ÖNLEMMİ ALDI?

featured
service

ORHAN PALA; Borsadaki şirketlere şantaj mı yapılıyor?

ORHAN PALA VAR İKEN BORSA DA HİSSE SAHİPLERİ VE ŞİRKETLER NASIL NEFES ALACAK

ŞİRKET SAHİPLERİ ORHAN PALA İÇİN ÖZEL ÖNLEMMİ ALDI?

Elinde silah olarak bulundurduğu Borsa Gündem adlı haber sitesi ile borsa da işlem yapan firmalara tuzak kurduğu ida edilen Orhan Pala isimli site sahibi için firmalar iş insanları ve fabrikalar tebir almaya zorladı. Firmalar ile ve şahısların özel hayatlarını kendisine ait haber sitelerinde yayınlayarak şantaj yaptığı ida ediliyor. Onlarca firma ile davalık olan Pala, boş durmuyor. Borsa binasında kendisine firmalar ile ilgili bilgi sızdıran birileri olduğunu dile getiren İş Adamları,” Ülkemiz de yaşanan ekonomik krize rağmen gerek borsada işlem yapan firmalar ve iş insanları zaten zor nefes alıyor. Biz kumpas kuran bu şahıs için önceki gün bir çok işadamının katıldığı bir toplantı ile yeni ikararlar aldık. Artık kimse bizim firmalarımızı fabrikalarımızı karalayarak bizden tek kuruş bile alamayacak. Bununla ilgili gerekirse Cumhur başkanımızdan yardım isteyeceğiz ve gerekli kanuni işlemleri başlatacağız. Artık kumpaslara karşı güç birliği içindeyiz, Bakın asgari ücret 5 bin tl oldu ve biz hiç bir çalışanımızı çıkarmadan iş ve aş imkanı sunuyoruz. Bizim kimseye verilecek tek kuruş haracımız yok” diye konuştular

İŞTE ORHAN PALA İSİMLİ ŞAHISLA İLGİLİ ÖNCEDEN BASINDA YER ALAN BAZI HABEERLER

‘Kulis haberleri’ adı altında yer alan haberlerde, borsadaki şirketlere ‘şantaj yapıldığı’ iddia edildi. Şantajla ilgili konu yargıya taşındı.

polemikhaber’de yer alan haberlere göre; şirketler ve borsadaki gelişmelere ilişkin olayları haberleştiren Borsa Gündem adlı haber sitesinde ‘Kulis haberleri’ adı altında borsadaki şirketlere karşı ‘itibar suikastı’ yapıldığı iddia edildi.

SİTE VE HABERİ YAPAN İSİM HAKKINDA DAVA

13 Temmuz’da (bugün) borsaya açık iki şirket hakkında ‘asılsız’ iddialarda bulunduğu ve yatırımcıları zor durumda bıraktığı ileri sürülen BorsaGündem.com adlı haber sitesi ile haberi yapan isim Orhan Pala hakkında dava açıldığı belirtildi.

DAVACI ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Söz konusu davayı açan Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkanı Eda Özhan, polemikhaber.com’a yaptığı açıklamada, “Borsa Gündem adlı haber sitesinde çıkan haberler asılsız olmakla birlikte ‘çamur at izi kalsın’ mantığıyla hareket etmişlerdir. İlgili haberde, eşimle ilgili dava dosyaları olduğu da ‘kocaman’ bir yalandır. Bizler bu tarz haberlere kulak asmadan, üretmeye ve ülkemize istidam ve katma değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKA HABER KALDIRILMIŞ

Özhan açıklamasının sonunda ise “Ayrıca bizimle beraber olumsuz haberi yapılan bir diğer firmanın haberinin saatler sonra haberinin siteden kaldırılması da çok manidar ve kafaları karıştırmıştır” ifadelerini kullandı.

İLK VUKUAT DEĞİL

Öte yandan söz konusu haber sitesinde başka şirketlere de ‘şantaj yapıldığı’ ve para istendiği ortaya çıktı.

ORHAN PALA İÇİN ŞİRKET SAHİPLERİ ÖZEL ÖNLEMMİ ALDI?