Rüzgar Can Kimdir? Erkek Severse Arda

featured
service

Çocuk oyuncu Rüzgar Can Erkek Severse dizisinde Zeynep’in iki oğlundan biri olan Arda karakterine hayat verecektir. Yusuf Güney Gün ajansa kayıtlı olarak çalışan Rüzgar Can dizilerde, sinema filmlerinde ve reklamlarda oyuncu olarak yer almasının yanında sempatikliği ile bir çok markanın kataloglarında da mankenlik yapmıştır. Peki Rüzgar Can kimdir?

blank

Rüzgar Can Kimdir?
Rüzgar Can 2011 İstanbul doğumludur ve 11 yaşının içindedir. İlk okul 4. sınıf öğrencisi olan Rüzgar Can hem okulu hem de işi bir arada götürmektedir. Kendi adına bir de Youtube kanalı olan Rüzgar Can’ın babası Kanal D Ana haber muhabiri Aytaç Can’dır.

blank

Rüzgar Can ilk önce Dagi reklam filminde rol aldı. Rüzgar Can daha sonra 2020 de Lcw reklam filminde rol almıştır. 2021 de Penti reklamlarında yer alan Rüzgar Can 2022 de Yusuf Güney Gün ajans ile katıldığı Erkek Severse dizisine seçilmiştir ve dizi de Arda karakterine başarı ile hayat vermeye devam etmektedir.

blank

Rüzgar Can Kaç Yaşında?
Çocuk oyuncu Rüzgar Can 11 yaşındadır ve 2011 doğumludur.

blank

Erkek Severse Arda Kimdir?
Erkek Severse dizisinde Arda Zeynep ile Oktay’ın oğludur. Zeynep gibi sakin bir çocuk olmamak ile birlikte bir çok huyu babası Oktay’a çekmiştir. Asla babası ve annesinin ayrılmasını istemeyen Arda ikiz kardeşi Kağan’ın da tam tersi bir karakteri vardır. Birinin beyaz dediğine diğeri kesinlikle siyah demektedir. Erkek Severse dizisinde Arda Gitar kursuna gitmekte ve iyi gitar çalmaktadır.

blank

Rüzgar Can Kimdir? Erkek Severse Arda