Şafak Mahmutyazıcıoğlu eski eşi Benan Hanım’dan boşanmak istemiyordu

featured
service

“Al Sana Haber” programında gündem yaratan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Ses getiren programın moderatörü Seyhan Soylu, Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu evlenmeden önce Mahmutyazıcıoğlu ile bir telefon trafiği yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Ben Ece’nin Şafak’ı ne derece sevdiğine eminim. Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bu arabaların camlarının falan kırıldığı kavgalı oldukları dönemde saatlerce, günlerce telefon trafiği yaşadım. Benan Hanım ile boşanma sürecinde bana ‘İçimden boşanmak gelmiyor. Ece Erken’in ısrarı olmasa eşimden boşanmam. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum. Benan da üzerime çok geliyor. Kara bulutların dolaşacağını hissediyorum. Ateşe düştüm bana akıl ver. Benan’la ayrılmak istemiyorum’ dedi. Bunu kırkı çıksın ses kaydıyla dinleteceğim.”

Programın yorumcularından Nihat Doğan’da “Ece Erken’in bugün kendi kocasının cenazesine sahip çıkması, dirayeti, dik duruşu ne kadar takdire şayan ise o zaman yapmış olduğu bir başka kadının canını yakması, kadının elinden kocasını almak için bütün yaptığı kötülükler de kötüdür. Benan Hanım iki defa öldü.” ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan, Ece Erken’in top çevirdiğini düşündüğünü ifade ederek, sonuç üzerinden bir değerlendirme yaptığını ama olayın sebebine değinmediğini söyledi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu eski eşi Benan Hanım’dan boşanmak istemiyordu