Sahte gıda dedektifi vurgun peşinde! Tam 80 milyon TL

featured
service

Sosyal medyada gıda sektörüne dair yaptığı inceleme içerikleri ve paylaşımlarla bilinen “Gıda Dedektifi” isimli hesabın sahibi Musa Özsoy, bu işi bir telefon aplikasyonuna çevirmişti. Özsoy’un şirketinin değerinin yaklaşık 80 milyon TL öğrenildi.

Odatv’de yer alan habere göre Uygulamanın oluşturulduğu şirket aynı zamanda popüler bir kitle fonlama platformunda satışa çıkarıldı. Yüzde 10 fonlama ile hedeflenen 8.000.000 TL.

blank

YATIRIMCILARA ÖZEL KAMPANYALAR

Fonlama platformunda yatırımcılara özel birçok kampanya ve hediyeler de sunuluyor. Ön talep başvurusunda bulunan yatırımcılara %40 bedelsiz hediye pay verilen kampanyalardan, ön talep haricinde yatırım yapan kişilere ise değişik oranlarda kampanyalara kadar birçok fırsat sunularak fon alımı cazip hale getiriliyor.

Ayrıca 1000 TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılara Gıda Dedektifi Musa Özsoy tarafından imzalanmış kitap hediye edilirken, 5000 TL ve üzeri yatırım yapan yatırımcılarımıza mobil uygulamada ücretsiz özel üyelik hediye veriliyor.

blank

Özsoy’un yıllardır kendine biçtiği “sağlıklı yaşam çabası, ne yediğinizi bilin” tanımlamalarının ise para için olduğu böylelikle anlaşıldı.

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ YAĞDI

Özsoy, X hesabından Gıda Dedektifi Mobil uygulamasının Gıda Dedektifi Teknoloji A.Ş. çatısı altında faaliyet göstermeye başladığını duyurdu.

Değeri 80 milyon TL olan şirkete, Özsoy’un takipçilerinden tepki yağdı.

Kimi takipçileri dalga geçti, kimi takipçileri ise fon vurgununa değindi.

Kimi takipçilerde şirket maliyetine takılarak, “Salepin içindeki şeker miktarından olay nasıl 70 milyon değerlenmeye geldi anlamadım ama…” yorumunda bulundu.

blank

İSTANBUL’DA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Londra’da yaşayan Musa Özsoy, geçtiğimiz Eylül ayında Ülker firması ile aralarındaki hukuk mücadelesi kapsamında İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınmıştı.

Sahte gıda dedektifi vurgun peşinde! Tam 80 milyon TL