SEVAL’SİZ DİZİLERİN TADI ÇIKMIYOR

featured
service

 

CEMAL BİLGE

İSTANBUL – Türk dizi dünyasının en güzel oyuncularındandır Seval Sürücüler. Bugüne kadar oynadığı her rolün hakkını fazlasıyla vermiş, bu yüzden yapımcı ve yönetmenlerin ses getireceğine inandıkları her önemli projede tercih edilen isim olup çıkmıştır Seval.

blank

Oyunculuk O’nun için para kazandığı araç olmaktan çok bir tür hobi aslında. Çünkü Seval onurlu bir mesleğin neferlerindendir aynı zamanda. O, sağlık ordusunun gözde hemşirelerindendir.

blank

Bu yüzden görev aldığı kamu ve özel hastanelerde gerek üstleri, gerek astları ve gerekse hastaları tarafından çok sevilmiş, kendisine duyulan sevgiyi yıllar içinde sinema ve dizi dünyasına taşıyarak sevmeyi ve sevilmeyi iş, sanat ve özel yaşamında taçlandırmıştır

blank

Olağanüstü bir yetenektir Seval Sürücüler. Pırlanta gibi bir kalbe, zehir gibi çalışan bir beyine ve süper bir karaktere sahiptir sevilen oyuncu.

Hepinizin görev aldığı dizilerde severek izlediğiniz Sürücüler, bir süredir ünlü bir gazeteciyle çıkıyor. Yakın zamanda dünya evine gireceği bildirilen Sürücüler yapacağı evlilik için, “Hayatıma girişi olup, çıkışı olmayacak bir insanla beraberim. O’nunla yaşamı paylaşıyor olmaktan çok mutluyum. Birlikte çok güzel bir hayatımız olacak” diyor

blank

SEVAL’SİZ DİZİLERİN TADI ÇIKMIYOR